Gyorscsatlakozó univerzális STOPPOS 1/2";-3/4";

Cikkszám: 12086
Muta tömlő és slag csatlakozó, stoppos, univerzális, gyors leállítás.
Gyorscsatlakozó univerzális STOPPOS 1/2";-3/4";
Cikkszám: 12086
540 Ft

Univerzális Gyorscsatlakozó Vízstoppal

Termékleírás:

Ez az univerzális gyorscsatlakozó kényelmes megoldást nyújt a kerti öntözési feladatokhoz. Kompatibilis mind a 1/2, mind a 3/4 tömlőátmérőkkel, ez a multifunkciós kiegészítő egyszerűvé teszi a tömlők gyors csatlakoztatását és leválasztását. A beépített vízstop funkcióval ellátott kialakítás megakadályozza a víz kiáramlását tömlőcsere esetén, ezáltal segítve a víz takarékos használatát.

Technikai specifikációk:

Kompatibilitás: 1/2 és 3/4 tömlőátmérőkkel kompatibilis.

Funkció: Vízstoppos, megakadályozza a vízáramlást a tömlő leválasztásakor. Felhasználási javaslatok:

Öntözés: Kiválóan alkalmazható gyors tömlőcsatlakoztatásra kerti öntözéshez. Általános Használat: Ideális bármilyen otthoni vagy kereskedelmi helyzetben, ahol gyors csatlakozás szükséges.

Termék előnyei: Gyors és Egyszerű: A csatlakozó gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé, növelve az öntözési folyamat hatékonyságát. Vízspórolás: A vízstop funkció segít megőrizni a vizet és csökkenteni a pazarlást. Univerzális Illeszkedés: Széleskörű kompatibilitással rendelkezik, könnyen illeszkedik a legtöbb standard tömlőmérethez. Ez a gyorscsatlakozó tökéletes eszköz a kertbarátok számára, akik értékelik a gyors, egyszerű és víztakarékos megoldásokat.

2 - 5 munkanap