Szigetelő D profil 80 méter

Cikkszám: SZPAD1153-60
Szigetelő D-profil 80m, hatékony szigetelési megoldás.
Szigetelő D profil 80 méter
Cikkszám: SZPAD1153-60
13 340 Ft

Öntapadós Nyílászáró Szigetelés "D" Profil

Termékleírás:

Az Öntapadós Nyílászáró Szigetelés "D" egy kivételes minőségű, innovatív megoldást kínál otthona hő- és hangszigetelésére. Ez a termék kifejezetten azoknak készült, akik hatékony és költséghatékony megoldást keresnek az ajtók és ablakok szigetelésére. A speciális "D" alakú profil kialakítása lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző nyílászárókhoz, biztosítva ezzel a maximális szigetelési hatékonyságot. A 9x6 mm méretű profil kiválóan alkalmazkodik a különféle résekhez, így nem csak hő, hanem a hideg, a nedvesség és a zaj ellen is hatékony védelmet nyújt. A termék méretre vágható jellege és az öntapadós kialakítása révén rendkívül egyszerű a telepítése, ami nem igényel szakértelmet vagy különleges szerszámokat. Az Isolante márka által gyártott szigetelés elérhető két elegáns színben - barna és fehér - így tökéletesen illeszkedik otthona stílusához.

Technikai Adatok:

Profil mérete: 9x6 mm

Hossz: 80 méter (2x40 fm)

Választható színek: Barna vagy Fehér

Anyaga: Rugalmas gumi

Márka: Isolante

Felhasználási Területek: A termék ideális választás lakások, irodák, üzlethelyiségek és más épületek nyílászáróinak szigetelésére. Különösen ajánlott régi ablakok és ajtók felújításakor, ahol a hőveszteség és a zajszint csökkentése kiemelt fontosságú.

Előnyei: Egyszerű telepítés: öntapadós kialakítás és méretre vághatóság. Hatékony szigetelés: hő, hideg, nedvesség és zaj ellen. Tartós és megbízható: rugalmas gumi anyagának köszönhetően hosszú élettartam. Esztétikus megjelenés: választható színekkel és diszkrét "D" profil formával. Költséghatékony megoldás: energetikai hatékonyság javítása mellett csökkenti a fűtési költségeket.

2 - 5 munkanap
Szín: