Szigetelő P profil 80 méter

Cikkszám: SZPAP1177-84
Szigetelő P-profil 80m, tartós és megbízható szigetelés.
Szigetelő P profil 80 méter
Cikkszám: SZPAP1177-84
13 340 Ft

 Öntapadós Nyílászáró Szigetelés "P" profil

Termékleírás:

Az Öntapadós Nyílászáró Szigetelés "P" az Isolante márka újabb kiemelkedő terméke, amely kifejezetten az ajtók és ablakok hő-, hideg-, nedvesség- és zajszigetelésére lett tervezve. A termék használata rendkívül egyszerű és gyors, köszönhetően a magas minőségű, méretre vágható gumi profiloknak. A "P" formájú, 9x5 mm méretű profil tökéletes illeszkedést biztosít, így a szigetelés hatékonysága kiemelkedő. Az öntapadós kialakítás révén a telepítés gyors és zökkenőmentes, szakember segítségét nem igényli. A rugalmas gumi anyag hosszú távon is megbízhatóan zár, megakadályozva ezzel a hőveszteséget és a külső zajok behatolását. A szigetelés barna és fehér színekben kapható, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy otthonuk vagy munkahelyük stílusához igazítsák.

Technikai Adatok:

Profil forma: "P"

Méret: 9 x 5 mm

Hossz: 80 méter (2 x 40 fm)

Elérhető színek: Barna vagy Fehér

Márka: Isolante

Felhasználási Területek: A termék ideális megoldást nyújt lakások, irodák és kereskedelmi helyiségek nyílászáróinak szigetelésére. Különösen hatékonyan alkalmazható régi épületek felújításánál, ahol a hőszigetelés javítása és a zajcsökkentés kulcsfontosságú.

Előnyei: Könnyű és gyors telepítés az öntapadós kialakításnak köszönhetően. Magas szintű hő-, hideg-, nedvesség- és zajszigetelés. Tartós és megbízható zárás a rugalmas gumi anyagnak köszönhetően. Választható színek a dekoratív és praktikus megjelenés érdekében. Energetikai hatékonyság növelése, ami hosszú távon csökkenti a fűtési és hűtési költségeket.

2 - 5 munkanap
Szín: