Szívótömlő lábszeleppel 7 m

Cikkszám: 11511
7 méter hosszú szívótömlő lábszeleppel és szűrővel, ellenáll a külső behatásoknak.
Szívótömlő lábszeleppel 7 m
Cikkszám: 11511
8 930 Ft

Szívótömlő Lábszeleppel és Szűrővel

Termékleírás:

Ez a kiváló minőségű szívótömlő a vízkezelési feladatok széles skáláján használható fel. A 7 méter hosszúságú és 1 coll átmérőjű tömlő ideális választás a kerti szivattyúkhoz, biztosítva a zökkenőmentes vízáramlást. A tömlőt lépésálló anyagból készítették, amely garantálja a hosszú élettartamot és az ellenálló képességet a külső behatásokkal szemben. A lábszelep és szűrővel ellátott kialakítás tovább növeli a szivattyú hatékonyságát és védelmét.

Technikai jellemzők:

Hosszúság: 7 méter, ami tökéletes távolság a szivattyú és a vízforrás között. Tömlő átmérő: 1 hüvelyk, standard méret, amely tökéletes illeszkedést biztosít a legtöbb csatlakozáshoz.

Anyag: Lépésálló műanyag, mely kiemelkedő tartósságot és megbízhatóságot kínál. Csatlakozás: 1 coll, előszerelt, ami egyszerűsíti a szivattyúhoz való csatlakozást.  Felhasználási javaslatok: Vízszivattyúzás: Ideális megoldás a kerti tavak, medencék vagy öntözőrendszerek vízszivattyúzásához.

Általános Használat: Tökéletes választás bármilyen helyzetben, ahol vízszívásra van szükség.

Termék előnyei: Beépített Lábszelep és Szűrő: Optimalizálja a vízáramlást és megakadályozza a szennyeződések bejutását. Lépésálló Kialakítás: Biztosítja a tömlő integritását még a legnehezebb körülmények között is. Egyszerű Csatlakoztatás: A standard méretű előszerelt csatlakozók révén könnyedén telepíthető. Ez a szívótömlő a mindennapi kerti és otthoni használatra tervezett praktikus eszköz, amely kiállja az idő próbáját.

2 - 5 munkanap