Bio Lávakő szűrőkőzet 5000 ml

Cikkszám: SZ142228
Bio lávakő szűrőközeg, természetes víztisztítás, környezetbarát.
Bio Lávakő szűrőkőzet 5000 ml
Cikkszám: SZ142228
7 250 Ft

Bio Lávakő Szűrőkőzet

Termékleírás:

A Bio Lávakő Szűrőkőzet egy természetes szűrőanyag, amelyet a kerti tó víztisztító rendszerek biológiai szűrésére használnak. Ez a lávakő durva felületével biztosítja az optimális szűrőhatást, elősegítve ezzel a tiszta és egészséges tóvíz fenntartását. A durva felület ideális élőhelyet nyújt a nitrifikáló és egyéb hasznos mikroorganizmusok számára, amelyek elengedhetetlenek a biológiai szűrési folyamatban. Az idővel a lávakőn megtelepedő mikroorganizmusok javítják a vízminőséget, elősegítve a szerves anyagok lebontását és a tó ökológiai egyensúlyának fenntartását.

Felhasználási Területek:

Kerti tó víztisztítása Biológiai szűrés

Jellemzők:

Természetes biotermék Durva felület, amely elősegíti a mikroorganizmusok megtelepedését Hatékony biológiai szűrés, amely tiszta vizet biztosít

Adatok:

Térfogat: 5000 ml

Származási hely:

Németország

Előnyei: Környezetbarát és természetes megoldás a víz tisztítására. A lávakő hosszú távon is biztosítja a szűrőrendszer hatékony működését. Alacsony karbantartási igény, mivel a mikroorganizmusok természetes úton fenntartják a szűrőhatást. A durva felületű kőzet hozzájárul a szűrőrendszer biológiai diverzitásának növeléséhez.

2 - 5 munkanap