City szelektív hulladéktároló

Cikkszám: EL-PTA4045B
City szelektív hulladéktároló, modern és funkcionalitást biztosít.
City szelektív hulladéktároló
Cikkszám: EL-PTA4045B
39 330 Ft

City Szelektív Hulladéktároló

Termékleírás:

Az Elletipi által gyártott City szelektív hulladéktároló egy innovatív zárt doboz, amelyet a szekrény fenéklapjára lehet rögzíteni. Ez a tároló kiemelkedik egyedi formatervezésével és a hulladékok szagmentes tárolására tervezett funkcióival. A tároló fedelét szagszűrővel látták el, amely akár 50 alkalommal is mosható, így fenntartható a szagtalan állapot.

A szerelése egyszerű, mindössze négy csavarral rögzíthető, és a szürke színű kivitel minden konyhai környezetbe jól illeszkedik.

A mélysége 470 mm, szélessége 350 mm és magassága 440 mm, ami összesen 36 liter űrtartalmat biztosít. A fióksín tartozék, így nem kell külön beszerezni. A termék Olaszországból származik, ami a minőségi tervezés és gyártás garanciáját jelenti.

Technikai Adatok:

Szagszűrő: Mosható fedél, akár 50 alkalommal tisztítható

Szerelés: Egyszerű, 4 csavarral

Tartozékok: Fióksín tartozéka a terméknek

Szín: Szürke

Dimenziók: Mélység: 470 mm, Szélesség: 350 mm, Magasság: 440 mm

Űrtartalom: 36 liter

Gyártó: Elletipi

Származási hely: Olaszország

Felhasználási Területek: Konyhai hulladékok szagmentes tárolása Szelektív hulladékgyűjtés otthoni és irodai környezetben Telepítés és Karbantartás: A City hulladéktároló könnyedén felszerelhető a konyhaszekrény fenéklapjára. A fedél szagszűrőjének tisztítása egyszerű, és a doboz tisztán tartása is könnyű feladat.

Előnyei: Szagmentes tárolás: A szagszűrő fedél megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését. Helytakarékos kialakítás: Nagy űrtartalom kis helyen. Egyszerű telepítés és karbantartás: A termék kényelmes használatot és hosszú élettartamot ígér. Minőségi olasz tervezés: Az Elletipi márka a design és funkcionalitás szempontjából is kiváló választás.

2 - 5 munkanap