Lebomló cserép, kerek 18 db (átm: 6 cm)

Cikkszám: VET20123
Cserép, lebomló, kerek, 18 db, átmérő 6 cm, biológiailag lebomló.
Lebomló cserép, kerek 18 db (átm: 6 cm)
Cikkszám: VET20123
850 Ft

Biodegradábilis Eko-Cserepek

Termékleírás:

Fedezze fel a környezettudatos kertészkedés új dimenzióját a Biodegradábilis Eko-Cserepekkel!

Ezen 100%-ban biodegradábilis, préselt farostból készült termékek nemcsak elegánsak és funkcionálisak, de a fenntartható növénytermesztést is elősegítik. A 6x6 cm-es cserepek tökéletes méretükkel ideálisak különféle palánták számára, és az ültetés során védelmet nyújtanak a gyökereknek. Hollandiából érkezve, minőségükkel és környezetbarát tulajdonságaikkal kiemelkednek a piacon.

Technikai Adatok:

Méret: 6x6 cm

Anyag: Préselt farost

Tartalom: 18 db/csomag

Származási hely: Hollandia Felhasználási

Területek: Otthoni kertészek és kereskedelmi növénytermesztők számára egyaránt kiválóan alkalmas. Magvetéshez, palántaneveléshez és közvetlen ültetéshez ajánlott, beltéri és kültéri környezetben egyaránt.

Előnyei: Környezetbarát: Biodegradábilis anyagokból készül, csökkenti az ökológiai lábnyomot. Gyökérbarát: Az ültetés során nem kell eltávolítani, megóvja a gyökereket. Kényelmes: Egyszerű és tiszta használatot biztosít. Minőségi: Hollandiából származó, megbízható forrásból érkező termék. Környezeti Hatás: Az eko-cserepek használatával nem csak a növényei élvezhetik a természetes növekedés előnyeit, hanem Ön is hozzájárulhat bolygónk jövőjének megóvásához.

Válassza a Biodegradábilis Eko-Cserepeket, és tegyen lépést a zöldebb, fenntarthatóbb kertészkedés felé.

2 - 5 munkanap