Csíráztató tálca 144 rekeszes

Cikkszám: VET203
Csíráztató tálca, 144 rekeszes, hatékony magnevelés.
Csíráztató tálca 144 rekeszes
Cikkszám: VET203
21 200 Ft

144 Rekeszes Csíráztató Tálca

Termékleírás:

Bemutatjuk a 144 rekeszes Csíráztató Tálcát, a hatékony és környezettudatos növénynevelés eszközét. Ez a polisztirol tálcás szaporító készlet magában foglal egy hajszálcsöves alátétet és egy átlátszó fedőt, amelyen két csúsztatható levegőztető található az optimális páratartalom szabályozásához.

A hajszálcsöves alátét elősegíti a víz egyenletes elosztását és hatékony felvételét, ami létfontosságú a csírázó magok számára.

Méretei – 22 x 55 x 31 cm – bőséges helyet biztosítanak a növényeknek, hogy egészségesen növekedjenek, és mindegyik termék büszkén viseli Hollandia minőségi előállításának jegyét.

Technikai Adatok: Méret: 22 x 55 x 31 cm

Anyag: Polisztirol

Rekeszek száma: 144

Kiegészítők: Hajszálcsöves alátét, átlátszó fedél levegőztetőkkel

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Tökéletes választás szakembereknek és hobbikertészeknek egyaránt a magok egészséges csíráztatásához. A tálcák használhatóak iskolai környezetben, kutatólaboratóriumokban, és otthoni kertészetben is.

Előnyei: Optimalizált Páratartalom: A csúsztatható levegőztetőkkel könnyen szabályozható a belső klíma. Hatékony Vízgazdálkodás: A hajszálcsöves alátét segít a magok egyenletes nedvességellátásában. Könnyen Kezelhető: A tisztítás és a karbantartás egyszerű, a polisztirol anyagnak köszönhetően. Holland Minőség: Európai szabványoknak megfelelő, megbízható gyártás. Környezeti Hatás: A 144 Rekeszes Csíráztató Tálca lehetővé teszi a fenntartható növénynevelést, ahol a magok a lehető legjobb kezdeti feltételek között fejlődhetnek.

2 - 5 munkanap