Csíráztató tálca 2 x 12 farost rekeszes

Cikkszám: VET204
Csíráztató tálca, 24 rekeszes, kis tételű magnevelés.
Csíráztató tálca 2 x 12 farost rekeszes
Cikkszám: VET204
4 360 Ft

24 Rekeszes Csíráztató Tálca

Termékleírás:

Fedezze fel a 24 Rekeszes Csíráztató Tálcát, amely ideális választás minden kertész számára, aki rugalmas és hatékony megoldást keres a növények csíráztatásához. A készlet tartalmaz két darab 12 rekeszes tálcát, amelyek mindegyike farostból készült, ezzel is támogatva a környezetbarát növénytermesztést.

Az átlátszó fedél biztosítja a megfelelő páratartalmat a csírák számára, míg a kompakt méretei (14 x 33 x 23 cm) lehetővé teszik, hogy a tálcát kis helyeken is kényelmesen használjuk.

Hollandiából származó termékünkkel garantáljuk a minőséget és a megbízhatóságot. Technikai Adatok:

Méret: 14 x 33 x 23 cm

Anyag: Rugalmas műanyag, farost

Rekeszek száma: 24 (12 rekesz/tálca)

Tartalom: 2 tálca és átlátszó fedél

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Kiválóan alkalmazható otthoni kertekben, iskolai projektekben és kisüzemi növénytermesztésben. A tálca segítségével zöldségek, gyógynövények és virágok magjait lehet sikeresen csíráztatni.

Előnyei: Kompakt és rugalmas: Könnyen tárolható és szállítható, tökéletes kis helyekre. Környezetbarát: Farost anyaga révén a tálca fenntartható és lebomló. Átlátszó fedél: Folyamatosan láthatjuk a csírák fejlődését. Holland minőség: Európa egyik vezető mezőgazdasági termelőjétől származik. Környezeti Hatás: A termék használatával nem csak a növények kapnak esélyt a legjobb kezdetre, hanem a környezettudatos gondolkodás is előtérbe kerül.

2 - 5 munkanap