Csíráztató tálca 4 db 24 rekeszes

Cikkszám: VET202
Csíráztató tálca, 4 rekeszes, kezdő kertészeknek.
Csíráztató tálca 4 db 24 rekeszes
Cikkszám: VET202
7 380 Ft

24 Rekeszes Csíráztató Tálca (4 db)

Termékleírás:

Ismerje meg a növénynevelés új szintjét a 24 Rekeszes Csíráztató Tálcával.

Készletünk tartalmaz négy darab rugalmas, lapos aljú műanyag tálcát, melyek két darabja vízelvezető nyílásokkal, illetve átlátszó fedéllel van ellátva.

Minden tálca 24 rekeszt kínál, így többféle növény magjainak egyidejű csíráztatását teszi lehetővé.

Méreteik - 10,5 x 35 x 23,5 cm - tökéletesen megfelelnek a legtöbb beltéri kertészeti felhasználáshoz, és mindegyik Hollandiából származik, így az európai minőségi szabványoknak megfelelően készülnek.

Technikai Adatok:

Méret: 10,5 x 35 x 23,5 cm

Anyag: Rugalmas műanyag

Rekeszek száma: 96 (24 rekesz/tálca)

Készlet: 4 db tálca ebből 2 db vízelvezető nyílásokkal, 2 db átlátszó fedél

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Ideális eszköz otthoni kertészeknek, iskoláknak, vagy akár kisüzemi növénytermesztőknek. A tálcák alkalmasak különböző növényfajták magjainak csíráztatására, segítve a növények egészséges kezdetét.

Előnyei: Sokoldalú: Többféle növény magjainak egyidejű csíráztatására használható. Megfigyelhető növekedés: Az átlátszó fedeleknek köszönhetően könnyen nyomon követhető a magok fejlődése. Minőségi anyagok: A holland származású műanyag tartósságot és megbízhatóságot garantál. Környezeti Hatás: A csíráztató tálcák segítenek az energia- és erőforrás-takarékos növénynevelésben, hozzájárulva ezzel a környezettudatos gazdálkodáshoz.

2 - 5 munkanap