Csíráztató tálca 5 db

Cikkszám: VET200
Csíráztató tálca, 5 db, többször használható.
Csíráztató tálca 5 db
Cikkszám: VET200
3 980 Ft

Csíráztató Tálca 5 db

Termékleírás:

A Csíráztató Tálca tökéletes eszköz a kertészek és otthoni termesztők számára, akik szeretnének nagyobb mennyiségű magot egyidejűleg csíráztatni, vagy azonos fajokat ültetni.

A rugalmas, négyszögletes tálcák ideálisak a magoncok előnevelésére, lehetővé téve az egyszerű és rendezett növénynevelést.

A tálcák méretei: 5,5 x 35 x 23,5 cm, ami elegendő teret biztosít a fiatal növények fejlődéséhez. Az ültetési komposzttal feltölthető, vagy biológiailag lebomló cserepekkel használható tálcák Hollandiából származnak, garantálva a termék minőségét és megbízhatóságát.

Technikai Adatok:

Méret: 5,5 x 35 x 23,5 cm

Származási hely: Hollandia

Előnyei: Rugalmas és tartós anyag Ideális nagy mennyiségű mag csíráztatásához Rendezett ültetést tesz lehetővé Kompatibilis biológiailag lebomló cseréppel A Csíráztató Tálca a magoncok egészséges növekedésének és fejlődésének elősegítésére lett tervezve.

A tálcák használata egyszerű és kényelmes, így az ültetési folyamat zökkenőmentesen és hatékonyan végezhető el. A csíráztató tálcák ideálisak mindenki számára, aki szeretné optimalizálni a csíráztatási folyamatot és maximalizálni a termesztési eredményeket.

2 - 5 munkanap