Easy hulladéktároló

Cikkszám: EL-PBD-SA_SG44
Easy hulladéktároló, kényelmes és praktikus használat.
Easy hulladéktároló
Cikkszám: EL-PBD-SA_SG44
9 990 Ft

Easy Hulladéktároló

Termékleírás:

Az Elletipi gyártmányú Easy hulladéktároló ideális kiegészítője a konyhának, amely egyszerűen rögzíthető a konyhaszekrény ajtajára. Az egyszerűen kivehető kialakításnak köszönhetően nagyban megkönnyíti a hulladékkezelést. A szerelése csupán két csavarral történik, ami gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé.

Szürke színben kapható, méretei: 230 mm mélység, 330 mm szélesség és 540 mm magasság. A tároló űrtartalma 24 liter, ami elegendő a mindennapi hulladék tárolására. A termék Olaszországból származik, ami a design és minőség garanciáját jelenti.

Technikai Adatok:

Szerelés: 2 csavarral rögzíthető

Szín: Szürke

Dimenziók: Mélység: 230 mm, Szélesség: 330 mm, Magasság: 540 mm

Űrtartalom: 24 liter

Gyártó: Elletipi

Származási hely: Olaszország

Felhasználási Területek: Konyhaszekrény ajtajára szerelhető hulladéktárolás Mindennapi konyhai hulladék gyűjtésére Telepítés és Karbantartás: Az Easy hulladéktároló telepítése rendkívül egyszerű, mindössze két csavart igényel, amelyeket a csomag tartalmaz. A karbantartás egyszerű tisztítást és az ajtóra való rögzítés ellenőrzését igényli.

Előnyei: Egyszerű telepítés: Gyorsan és könnyedén rögzíthető. Kényelmes használat: Könnyen kivehető a tisztítás és a hulladék ürítése céljából. Optimális méret: A konyhai térben való elhelyezésre tervezett dimenziók. Olasz design: Stílusos és funkcionalitásban gazdag megjelenés.

2 - 5 munkanap