Ecofil 2 x 24 literes szelektív hulladéktároló

Cikkszám: EL-PF01-44B2
Ecofil 2x24L szelektív hulladéktároló, környezetbarát és praktikus.
Ecofil 2 x 24 literes szelektív hulladéktároló
Cikkszám: EL-PF01-44B2
28 770 Ft

Ecofil Szelektív Hulladéktároló 2 x 24 liter

Termékleírás:

Az Elletipi által készített Ecofil szelektív hulladéktároló ideális megoldás a környezettudatos otthonokba. A termék a szekrény fenéklapjára könnyedén rögzíthető, csupán négy csavart igényel a beszereléshez. A krómozott acél keret és a teljes kihúzású golyós sínek biztosítják a termék tartósságát és könnyű kezelhetőségét. A hulladéktároló nagy tárolókapacitással rendelkezik, 48 literes űrtartalommal, ami tökéletes a konyhai vagy irodai hulladék szelektív gyűjtésére. A szürke színű tároló könnyen tisztítható, így higiénikus maradhat a használat során.

A termékhez tartozik a fióksín, így nem szükséges külön megvásárolni. Az olaszországi származás garancia a minőségre és a designra.

Technikai Adatok:

Szerelés: 4 csavarral rögzíthető

Keret: Krómozott acél, teljes kihúzású golyós sínnel

Tisztítás: Könnyen tisztítható

Szín: Szürke

Dimenziók: Mélység: 450 mm, Szélesség: 300 mm, Magasság: 460 mm Űrtartalom: 48 liter

Gyártó: Elletipi

Származási hely: Olaszország

Felhasználási Területek: Szelektív hulladékgyűjtés otthon vagy irodában Nagy tárolókapacitású hulladéktárolás Telepítés és Karbantartás: Az Ecofil hulladéktároló könnyen telepíthető, a fenéklapra való rögzítése minimális szerszámigényű. A karbantartás egyszerű, a szürke színű felület rendszeres nedves törléssel tisztán tartható.

Előnyei: Nagy kapacitás: Ideális méret a napi hulladék kezelésére. Erős szerkezet: Tartós használatot biztosító anyagok. Kényelmes használat: A golyós síneknek köszönhetően könnyen hozzáférhető. Olasz gyártású: Minőségi és esztétikus kivitelezés.

2 - 5 munkanap