Melegház alagút 7 nm

Cikkszám: MH20412
Fólia alagút, 7 méter, időjárásálló, hosszú távú növényvédelem.
Melegház alagút 7 nm
Cikkszám: MH20412
101 420 Ft

Melegház Alagút 200 x 350 x 200 cm

Termékleírás:

A Melegház Alagút 200 x 350 x 200 cm egy praktikus és hatékony megoldás növények védelmére, amely ideális a kertészkedéshez és a növénytermesztéshez.

A melegház alagút horganyzott acélvázból készült, 25 mm-es átmérővel, ami rendkívül tartóssá és stabilá teszi. A UV védelmet biztosító, megerősített polietilén fólia sűrűsége 140g/nm, és tartósan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Középen egy zipzárral nyitható bejárat található, és oldalanként három szellőzőnyílás biztosítja a megfelelő légáramlást és hőmérsékletet a melegházban. A melegház alagút a könnyebb áthelyezés érdekében padlóelemmel van ellátva, és a csomag rögzítőtüskéket is tartalmaz a stabilabb rögzítéshez.

Technikai Adatok:

Méret: 200 x 350 x 200 cm (7 négyzetméter)

Váz anyaga: Horganyzott acél

Fólia sűrűsége: 140g/nm

Származási hely: Hollandia Felhasználási

Területek: Kertészkedéshez Növénytermesztéshez Növények védelméhez az időjárási viszontagságoktól Előnyei: Stabil és tartós horganyzott acélváz UV védelemmel ellátott polietilén fólia Könnyen nyitható zipzáros bejárat Szellőzőnyílások a megfelelő légáramlásért Könnyen mozgatható padlóelemmel Rögzítőtüskék a stabilabb felállításhoz

Származási helye Hollandia, minőségi termék.

2 - 5 munkanap