Alagútfólia készlet 2in1

Cikkszám: MH30204
Fólia alagút készlet, 2in1, rugalmas és praktikus kerti megoldás.
Alagútfólia készlet 2in1
Cikkszám: MH30204
13 190 Ft

2 in 1 Alagútfólia Készlet 0,45 x 0,6 x 3 m

Termékleírás:

A 2 in 1 Alagútfólia Készlet egy praktikus megoldás a növények védelmére a rovarok, madarak és az időjárási viszontagságok ellen. Hollandiából származik, és kiváló minőségű anyagokból készült.

Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a növények gondozásához és védelméhez. Könnyen és gyorsan összeszerelhető.

A csomag tartalmaz egy 100 µ vastagságú polietilén fóliát, amely hatékonyan védi a növényeket az időjárás viszontagságaitól. Emellett egy rovarellenes hálót is tartalmaz, amely megakadályozza a káros rovarok bejutását és kártételét. A készlet továbbá 6 darab horganyzott fém alagút elemet tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén felállítható és stabilan tartható.

A készlet méretei: szélesség 60 cm, magasság 45 cm, hossz 300 cm.

Ez elegendő helyet biztosít a növényeknek a növekedésükhöz és védelmükhöz.

Előnyei: Hatékony védelem a rovarok, madarak és időjárási tényezők ellen. Könnyen és gyorsan összeszerelhető. Magas minőségű anyagokból készült, hosszú élettartamra tervezve. Ideális választás kertekbe és zöldségesekbe. Biztosítja a növények optimális növekedési környezetét. A 2 in 1 Alagútfólia Készlettel könnyedén gondoskodhat növényeinek egészségéről és védelméről, miközben optimális növekedési környezetet biztosít nekik. Védelme alatt növényei virágzni fognak, és termést hoznak, anélkül hogy aggódna a károsítók vagy az időjárás miatt.

Legyen a kertje gondozott és termékeny a 2 in 1 Alagútfólia Készlet segítségével!

2 - 5 munkanap