Mobil Fóliasátor Könnyen Mozgatható és Összehajtható Acélvázzal

Cikkszám: HVL161100
Fóliasátor, 143x73x195 cm, összehajtható acélvázzal, mobil és tartós.
Mobil Fóliasátor Könnyen Mozgatható és Összehajtható Acélvázzal
Cikkszám: HVL161100
38 990 Ft

Mobil Fóliasátor Könnyen Mozgatható és Összehajtható Acélvázzal

Termékleírás:

Ez a kompakt és jól tervezett mobil fóliasátor kiváló megoldás növényeink gondozásához. A könnyen mozgatható és összehajtható acélváz lehetővé teszi a helytakarékos tárolást és a rugalmas használatot. Az emelhető ajtó kitűnő szellőzést és egyszerű hozzáférést biztosít növényeinkhez, így az év bármely szakaszában optimális körülmények között fejlődhetnek a napfény hatására.

További információk:

Teherbíró képesség: Minden egyes polc akár 15 kg súlyt is elbír.

Tárolási dimenziók:

Összecsukva mindössze 155 cm hosszúság, 20 cm szélesség és 10 cm magasság. Színkombináció: Zöld és átlátszó elemek. Felhasznált anyagok: A váz acélból, a borítás pedig PVC-ből készült. Bejárati nyílás: 90 cm széles és 150 cm magas. Globális méretek: A fóliasátor teljes mérete 143 cm szélesség, 73 cm mélység és 195 cm magasság. Szintek közötti távolság: A polcok közötti magasság 34 cm. Tárolópolcok: Az egyik polc mérete 58 cm x 28 cm, a másiké pedig 78 cm x 19 cm.

 A Mobil Fóliasátor Könnyen Mozgatható és Összehajtható Acélvázzal tökéletes választás a növények gondozásához és védelméhez, legyen szó otthoni kertészkedésről vagy növénytermesztésről. Könnyen kezelhető és kompakt méretű, így ideális választás bármilyen környezetbe.

2 - 5 munkanap