Összekötő elem szikkasztó blokkokhoz

Cikkszám: 402015
Graf Garantia esővízgyűjtő összekötő elem szikkasztóhoz, hatékony vízelosztás.
Összekötő elem szikkasztó blokkokhoz
Cikkszám: 402015
2 810 Ft

Graf Garantia Összekötő Elem Csomag Szikkasztó-Szivárogtató Blokkhoz

Termékleírás:

A Graf Garantia összekötő elem csomag a szikkasztó-szivárogtató blokkok stabil és megbízható összekapcsolását teszi lehetővé.

A csomag használható az EcoBloc Inspect Flex, EcoBloc Light és a Compact 300 szikkasztó rendszerekhez is.

A Compact 300 rendszer esetében a hosszanti oldalnál, oldalanként kettő, a rövidebb oldalnál, oldalanként egy összekötő elem szükséges.

Több emelet magasságban építve, rétegenként két összekötő elemet kell alkalmazni. Az EcoBloc Inspect Flex vagy EcoBloc Light rendszerek esetében oldalanként vagy alaplaponként egy-egy összekötő elemre van szükség.

A csomag 10 db összekötő elemet tartalmaz, amelyeket kifejezetten a Graf Garantia szikkasztó blokkjainak összeszereléséhez terveztek.

Származási hely: Németország

Gyártmány: Graf Garantia

Felhasználási területek: Az összekötő elemek ideálisak a víz szivárogtatása és elszikkasztása céljából létrehozott moduláris rendszerek összeépítéséhez, biztosítva ezzel a rendszerek szilárdságát és tartósságát.

Termék előnyei: Az összekötő elemek segítségével a szikkasztó blokkok gyorsan és könnyen összekapcsolhatók, növelve ezzel a szerkezet stabilitását és hatékonyságát. A könnyű összeszerelhetőség mellett a termék német minősége hosszú távú megbízhatóságot és ellenálló képességet kínál a vízkezelési megoldások széles spektrumában.

 

2 - 5 munkanap