Hidroponikus csíráztató tálca 7 x 11 cella

Cikkszám: VET216
Hidroponikus Hydro csíráztató tálca, innovatív növényneveléshez.
Hidroponikus csíráztató tálca 7 x 11 cella
Cikkszám: VET216
4 610 Ft

Hidroponikus Csíráztató Tálca

Termékleírás:

Fedezze fel a hidroponikus kertészkedés előnyeit a Hidroponikus Csíráztató Tálcánkkal! Ez a rugalmas, egyenes aljú műanyag tálca egy speciális habtálcával érkezik, amely 77 cellát tartalmaz (7 sor x 11 cella) és egy átlátszó fedővel van ellátva.

A hidroponikus növénytermesztés egy talaj nélküli technika, amely megújuló tápoldatok és egy semleges alapanyag használatával biztosítja a növények tápanyagellátását. A tálca előnyei közé tartozik a gyökerek fénytől való védelme, az oxigénellátás, a vízfelvétel szabályozása és a pH-szint egyensúlyban tartása a fiatal növények egészséges fejlődéséhez.

A használt hab anyaga élősködőmentes, így steril környezetben történhet a növények növekedése.

Technikai Adatok: Méret: 11 x 35 x 23,5 cm

Anyag: Rugalmas műanyag, hab

Rekeszek száma: 77 (7 sor x 11 cella)

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Ideális választás azoknak, akik a hidroponikus növénytermesztést részesítik előnyben, legyen szó otthoni vagy kereskedelmi célokra. Előnyei: Fényvédelem: Megóvja a gyökereket a káros fényhatásoktól. Oxigénellátás: Biztosítja a növények rendszeres oxigénellátását. Vízfelvétel: A hab anyagának köszönhetően optimálisan szabályozza a növények vízfelvételét. pH-szabályozás: Fenntartja a tápoldat kiegyensúlyozott savasságát. Steril növekedési környezet: Az élősködőmentes hab steril környezetet biztosít a fiatal növények számára. Környezeti Hatás: A hidroponikus csíráztató tálcák lehetővé teszik a környezetkímélő növénytermesztést, csökkentik a víz és tápanyagok felhasználását, valamint minimalizálják a környezetszennyezés kockázatát.

2 - 5 munkanap