Hőfokozó 530/120 átmenő csöves

Cikkszám: HS31202
530x120 mm átmérőjű csőves hőfokozó, hatékony hőleadás.
Hőfokozó 530/120 átmenő csöves
Cikkszám: HS31202
23 550 Ft

Hőfokozó 530/120 Átmenő Csöves

Termékleírás:

A Hőfokozó 530/120 Átmenő Csöves egy hatékony megoldás arra, hogy javítsuk a kályhák és kandallók hőleadási képességét. Ez az eszköz 1 mm vastag, magas minőségű anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és ellenáll a magas hőmérsékleteknek. A 580 mm-es teljes magassággal és 120 mm-es csatlakozási átmérővel rendelkezik, ami könnyű integrációt tesz lehetővé a legtöbb fűtési rendszerbe. Négy keresztcsövet tartalmaz, amelyek növelik a hőcserélő felületet, így hatékonyabban hasznosítva a tüzelőanyag által termelt hőt. A fekete szín eleganciát kölcsönöz, míg a Bulgáriában történő gyártás a kiváló minőséget biztosítja. Ez a hőfokozó nem csak a hőmennyiség növelésében nyújt segítséget, hanem hozzájárul a fűtési költségek csökkentéséhez is, optimalizálva a tüzelőanyag-felhasználást.

Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 1 mm

Teljes magasság: 580 mm

Csatlakozás: 120 mm

Keresztcsövek száma: 4

Szín: Fekete

Származási hely: Bulgária

Felhasználási Területek: Tökéletes választás lakóházak, nyaralók és közösségi helyiségek fűtési rendszerének hatékonyságának növelésére. A keresztcsöves kialakítás révén különösen alkalmas olyan helyzetekben, ahol a megnövelt hőcserélő felület jelentős hőmennyiség-növekedést eredményezhet.

Előnyei: A keresztcsövek növelik a hőcserélő hatékonyságát, így több hőt generálva. A tartós, 1 mm vastagságú anyag hosszú távú használatot garantál. Könnyen beilleszthető a meglévő fűtési rendszerekbe a standard méretű csatlakozásnak köszönhetően. A fekete színű kivitel modern és stílusos megjelenést biztosít. Az energiatakarékosság révén hozzájárul a környezettudatos és költséghatékony otthoni fűtéshez.

2 - 5 munkanap