Hőfokozó 580/120

Cikkszám: HS581202
Hőfokozó, 580x120 mm, kiválóan illeszkedik modern fűtési rendszerekhez.
Hőfokozó 580/120
Cikkszám: HS581202
21 200 Ft

Hőfokozó 120/580

Termékleírás:

A Hőfokozó 120/580 egy kiváló minőségű eszköz, amelyet kifejezetten a kályhák és kandallók hatékonyságának növelésére terveztek. Az 1 mm vastagságú, kialakítás biztosítja, hogy a hőfokozó képes legyen ellenállni a magas hőmérsékleteknek, miközben optimalizálja a hőleadást. A 580 mm teljes magasságával és 120 mm-es csatlakozási átmérőjével könnyen integrálható a legtöbb kályha és kandalló rendszerbe. A fényes fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz, míg az anyagvastagság és a magas minőségű kivitelezés garantálja a hosszú távú használatot. A Bulgáriában gyártott hőfokozóval jelentősen növelhető a tüzelőberendezések hatékonysága, így több hőt képesek leadni ugyanannyi tüzelőanyag felhasználásával. Ez nem csak a kényelmet növeli, hanem csökkenti a fűtési költségeket is.

Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 1 mm,

Teljes magasság: 580 mm,

Csatlakozás: 120 mm,

Szín: Fekete,

Származási hely: Bulgária,

Felhasználási Területek: Ideális választás mindazok számára, akik növelni szeretnék otthonukban a kályhák vagy kandallók által nyújtott hőmennyiséget. A hőfokozó használható lakóházakban, nyaralókban, valamint kisebb közösségi helyiségekben is, ahol a fűtési rendszer hatékonyságának javítása szükséges.

Előnyei:Hatékonyság növelése: Optimalizálja a kályhák és kandallók hőleadását, több hőt biztosítva kevesebb tüzelőanyag-felhasználás mellett. Hosszú élettartam: Az 1 mm vastagságú, magas minőségű anyag garantálja a hőfokozó tartósságát. Egyszerű integrálás: A 120 mm-es csatlakozás és a 580 mm magasság lehetővé teszi a könnyű beépítést a legtöbb rendszerbe. Elegáns megjelenés: A fekete színű kivitel illeszkedik a legtöbb kandalló és kályha dizájnjához. Költséghatékony: A fűtési költségek csökkentése mellett növeli a lakóterek komfortját.

2 - 5 munkanap