Racsnis csavarhúzó bit készlet Högert HT1S101

Cikkszám: SZHT1S101
Högert csavarhúzó bit készlet, racsnis, HT1S101, praktikus és kényelmes.
Racsnis csavarhúzó bit készlet Högert HT1S101
Cikkszám: SZHT1S101
6 990 Ft

HÖGERT Racsnis Csavarhúzó Bit Készlet - 25 Bit, 9 Foglalat, Racsnis Kulccsal

Termékleírás:

A HÖGERT Racsnis Csavarhúzó Bit Készlet egy kiváló választás minden szakember számára, aki professzionális és megbízható szerszámokra van szüksége. Ez a készlet tartalmaz egy racsnit, 25 csavarhúzó bitet és 9 foglalatot, amelyek mindegyike praktikus rendszerezőben van csomagolva a könnyű tárolás érdekében.

Technikai Adatok:

Csavarhúzó bitek kiváló minőségű S2 ötvözött acélból készülnek, biztosítva a tartósságot és ellenállást a deformációnak és sérüléseknek. Az aljzatok kiváló minőségű króm-vanádium ötvözött acélból készülnek, garantálva a megbízható teljesítményt. A csavarhúzó rendelkezik racsnis iránykapcsolóval (jobb/bal irány), ami nagyobb kényelmet és sokoldalúságot nyújt. A beépített mágnes szilárdan tartja az ülő csavarhúzó bitet, így megakadályozza az esetleges lecsúszást. A recézett csap lehetővé teszi a bitek jobb munkavezérlését gyors forgáskor. A kétkomponensű markolat speciálisan kialakított csúszásgátló felülettel rendelkezik, ami növeli a meghúzási erőt és a kényelmet.

Felhasználási Területek: Ez a racsnis csavarhúzó bit készlet sokféle felhasználási területen alkalmazható, beleértve a következőket: Szakmai szervizek és műhelyek Otthoni javítások és karbantartás Elektronika javítás Autóipari munkák Barkácsprojektek

Előnyei: A készlet tartalmazza a leggyakrabban használt csavarhúzó biteket és aljzatokat, így szinte minden feladathoz rendelkezésre álló eszközöket biztosít. A racsnis kulcs lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést. A készlet egy praktikus rendszerezőben érkezik, amely könnyű tárolást és szervezést biztosít az összes elemnek. A HÖGERT minőségi gyártótól származik, így megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot garantál. Ezzel a HÖGERT Racsnis Csavarhúzó Bit Készlettel könnyedén és hatékonyan végezheted el a számos munkafolyamatot, legyen szó szakmai munkáról vagy otthoni projektekről.

2 - 5 munkanap