Csavarhúzó bitfej készlet (17db.-os) Högert HT1S401

Cikkszám: SZHT1S401
17 darabos Högert csavarhúzó bitfej készlet, HT1S401, széles körű alkalmazás.
Csavarhúzó bitfej készlet (17db.-os) Högert HT1S401
Cikkszám: SZHT1S401
4 990 Ft

Csavarhúzó Bitfej Készlet

Termékleírás:

Ismerje meg a Högert által gyártott Csavarhúzó Bitfej Készletet, amely ideális kiegészítője a kézi és akkumulátoros elektromos szerszámoknak. A készlet tartalmaz egy 1/4”-os mágneses adaptert, amely biztosítja a bitek gyors és biztos cseréjét. A bitfejek magas minőségű S2 ötvözött acélból készülnek, amelyek nem csak hogy tartósak, de ellenállnak a deformációnak is. A mágneses fogantyúval ellátott bitzár praktikus és biztonságos tárolást tesz lehetővé, míg az ergonomikus csomagolás kényelmes és kézreálló, így a munka során könnyen hozzáférhető. A készlet minden szükséges bitfejet magában foglal az alapvető SL méretekkel, PH és PZ csavarfejekkel, valamint a leggyakrabban használt T méretekkel.

A készlet tartalma: Lapos (SL): SL4, SL5.5, SL7 mm Phillips (PH): PH0, PH1, PH2, PH3 Pozidrive (PZ): PZ0, PZ1, PZ2, PZ3 Torx (T): T10, T15, T20, T25, T30 1/4” mágneses befogó szár

Technikai Adatok:

Anyag: S2 ötvözött acél

Adapter: 1/4” mágneses

Csomagolás: Ergonomikus, kézreálló

Felhasználási Területek: Kézi csavarhúzás Akkumulátoros elektromos szerszámokhoz Általános szerelési és összeszerelési munkák Előnyei: Tartós és deformációval szemben ellenálló anyag. Gyors és biztos bitcsere a mágneses adapternek köszönhetően. Könnyű hozzáférhetőség és tárolás az ergonomikus csomagolással. Széleskörű felhasználhatóság a különböző méretű és típusú bitfejekkel.

Gyártó: Högert

2 - 5 munkanap