Csavarhúzó racsnis markolat bitfejekkel

Cikkszám: SZHT1S214
Racsnis markolattal ellátott Högert csavarhúzó, bitfejekkel, sokoldalú használat.
Csavarhúzó racsnis markolat bitfejekkel
Cikkszám: SZHT1S214
4 290 Ft

Csavarhúzó Racsnis Markolat Bitfejekkel

Termékleírás:

A Högert Csavarhúzó Racsnis Markolat Bitfejekkel készlet egy multifunkcionális szerszám, amely minden műhely alapvető darabja kell hogy legyen.

A készlet tartalmaz egy racsnis markolatot és nyolc különböző méretű és típusú csavarhúzó bitet (3 mm, 6 mm, PH1, PH2, PH3, T15, T20, H4), amelyek minden szükséges feladathoz alkalmazhatók. A bitek kiváló minőségű S2 acélötvözetből készültek, amelyek tartósságukkal és megbízhatóságukkal kiemelkednek. A markolat 10 cm hosszúságú, ideális méretű a nehezen elérhető helyeken végzett munkákhoz. A mágneses bitbefogó gyors és egyszerű bitcserét tesz lehetővé, míg a beépített bittartó biztosítja, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen. Az ergonomikus markolat kialakítása növeli a csavarónyomatékot és a munka hatékonyságát, így garantálva a kényelmet és az erőátvitelt minden alkalmazás során. Technikai Adatok:

Bit méretek: 3 mm, 6 mm, PH1, PH2, PH3, T15, T20, H4

Anyag: S2 acélötvözet

Markolat hossza: 10 cm

Markolat típusa: Racsnis, ergonomikus

Mágneses bitbefogó Bittartó a markolatban

Felhasználási Területek: Bútorszerelés Elektronikai szerelés Nehezen elérhető helyeken végzett munkák Általános és speciális szerelési feladatok

Előnyei: A bitek kiváló minőségű S2 acélötvözetből készültek, biztosítva a hosszú élettartamot. A rövid markolat ideális a szűk helyeken történő munkához. A racsnis funkció gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást és nagyobb csavarónyomatékot eredményez. A beépített bittartóval mindig kéznél vannak a szükséges eszközök.

Gyártmány: Högert

2 - 5 munkanap