Csavarozó bitek 5 db PH HÖGERT

Cikkszám: SZHT1S300-303
5 darabos Högert csavarozó bitek, PH típusú, különféle csavarozási feladatokra.
Csavarozó bitek 5 db PH HÖGERT
Cikkszám: SZHT1S300-303
490 Ft

Csavarozó Bitek PH (Philips) Szett

Termékleírás:

A Högert Csavarozó Bitek PH (Philips) szettje azok számára készült, akik a precíziós és megbízhatóság mellett nem ismernek kompromisszumot.

Ez a készlet öt darab, 25 mm hosszúságú Phillips kereszthornyos csavarozó bitet tartalmaz, amelyek vezetékes és akkumulátoros fúró-csavarozókhoz egyaránt használhatók. Az ötvözött S2 acélból készült bitek formatartóak, kovácsoltak és rendelkeznek 58-60 HRC keménységgel, ami kiemelkedő teljesítményt garantál még a magas frekvenciájú munkálatok és nagy terhelések esetén is. Az ipari szabványoknak megfelelően, DIN 3126 szabvány szerint gyártott, 1/4” hatszögletű profiljuk biztosítja az univerzális illeszkedést.

Választható méretek PH0, PH1, PH2, és PH3

Technikai Adatok:

Típus PH ( Philips )

Hossz: 25 mm

Anyag: Ötvözött S2 acél

Keménység: 58-60 HRC

Profil: 1/4” hatszögletű DIN 3126 szabvány szerint gyártott

Felhasználási Területek: Vezetékes fúró-csavarozókhoz Akkumulátoros fúró-csavarozókhoz Magas frekvenciájú ipari munkálatok Nagy terhelésű csavarozási feladatok

Előnyei: Tartósság és formatartás a kiváló minőségű S2 acélból készülésnek köszönhetően. Kovácsolt bitfejek a megnövelt élettartamért. Magas keménység a nehéz körülmények közötti használatra. Univerzális illeszkedés a szabványosított profilnak köszönhetően. Egyszerű méretválasztás a kényelmes online beállítások révén.

Gyártmány: Högert

2 - 5 munkanap
Méret: