Csavarozó bitek 5 db TORX HÖGERT

Cikkszám: SZHT1S336-341
5 darabos Högert csavarozó bitek, Torx típusú, megbízható és erős.
Csavarozó bitek 5 db TORX HÖGERT
Cikkszám: SZHT1S336-341
490 Ft

Csavarozó TORX Fejű Bitek Készlet

Termékleírás:

A Högert Csavarozó TORX Fejű Bitek Készletét kifejezetten azoknak ajánljuk, akik a professzionális és megbízható szerszámokat részesítik előnyben. A csomag 5 darab, 25 mm hosszúságú TORX fejű bitet tartalmaz, amelyek kompatibilisek mind vezetékes, mind akkumulátoros fúró-csavarozókkal. Az S2 ötvözött acélból készült bitek garantálják a hosszú távú tartósságot és ellenállást a deformációval szemben. A 1/4” HEX profilnak köszönhetően ezek a bitek különösen hasznosak a precíziós munkálatokhoz. A 58-61 HRC közötti keménységi értékük biztosítja a bitfejek tartósságát még a legnagyobb igénybevételű alkalmazások során is. A bitek egyedi, újra felhasználható kártyába csomagolva kerülnek értékesítésre, ami egyszerűvé teszi tárolásukat és kezelésüket.

A választható méretek között megtalálhatóak a T10, T15, T20, T25 és T30 méretek.

Technikai Adatok:

Típus: TORX

Darabszám: 5 darab/csomag

Hossz: 25 mm

Anyag: S2 ötvözött acél

Profil: 1/4” HEX

Keménység: 58-61 HRC

Méretek: T10, T15, T20, T25, T30 (választható)

Felhasználási Területek: Vezetékes és akkumulátoros fúró-csavarozók Precíziós műszaki munkák Nagyfrekvenciás és nagy igénybevételű alkalmazások

Előnyei: Kiváló minőségű S2 ötvözött acél anyag a hosszantartó használathoz. Deformációval szembeni ellenálló képesség. Kovácsolt öntött kialakítás a tartósság érdekében. A DIN szabvány szerinti gyártás az ipari minőség garanciájával. Egyszerű tárolás az egyedi csomagolásnak köszönhetően. Könnyen választható méretek a munka igényeinek megfelelően.

Gyártmány: Högert

2 - 5 munkanap
Méret: