Csavarozó bitek 5 db PZ HÖGERT

Cikkszám: SZHT1S307-316
5 darabos Högert csavarozó bitek, PZ típusú, hatékony és tartós.
Csavarozó bitek 5 db PZ HÖGERT
Cikkszám: SZHT1S307-316
490 Ft

Csavarozó Bitek PZ (Pozidrive) Készlet

Termékleírás:

A Högert Csavarozó Bitek PZ (Pozidrive) Készlet egy elengedhetetlen kiegészítő minden műhelyben és nélkülözhetetlen eszköz a javítási, valamint építési munkálatokhoz.

A készlet 5 darab, 25 mm hosszúságú Pozidrive keresztfejű bitet tartalmaz, melyek kifejezetten vezetékes és akkumulátoros fúró-csavarozókhoz lettek tervezve. A bitek tartósságáról az ötvözött S2 acél anyag és a 58-60 HRC keménység gondoskodik. A csúszásgátló rendszer speciális recézése a munkahegy felületén biztosítja a csavarhúzó bit stabil tartását a csavarfejen, megelőzve az elcsúszást. A DIN 3126 szabvány szerinti gyártás és a 1/4 colos hatszögletű profil tökéletes illeszkedést garantál, míg a változatos méretválaszték (PZ0, PZ1, PZ2, PZ3) lehetővé teszi, hogy a felhasználó a munkához leginkább megfelelő méretet választhassa ki a kosár melletti legördülő listából.

Technikai Adatok:

Típus: PZ (Pozidrive)

Darabszám: 5 darab/csomag

Hossz: 25 mm

Anyag: S2 ötvözött acél

Keménység: 58-60 HRC

Profil: 1/4” hatszögletű

Szabvány: DIN 3126

Méretek: PZ0, PZ1, PZ2, PZ3 (választható)

Felhasználási Területek: Vezetékes és akkumulátoros fúró-csavarozók Műhelymunkák Javítási és építési feladatok Előnyei: Magas minőségű ötvözött S2 acél anyag a tartósság érdekében. Csúszásgátló rendszer a bit stabil tartásáért. Formatartó és magas keménységű a megbízhatóság biztosítására. A DIN szabvány szerinti gyártás az ipari minőség garanciájával. Könnyen beállítható méretválaszték a felhasználói igényekhez igazítva.

Gyártmány: Högert

2 - 5 munkanap
Méret: