Dekopír fűrészlap sima, ívelt vágáshoz HÖGERT HT6D661-2

Cikkszám: SZHT6D661-2
Högert dekopír fűrészlap, sima ívelt vágáshoz, HT6D661, precíz és gyors.
Dekopír fűrészlap sima, ívelt vágáshoz HÖGERT HT6D661-2
Cikkszám: SZHT6D661-2
790 Ft

HÖGERT Dekopír Fűrészlapok

Termékleírás:

A HÖGERT Dekopír Fűrészlapok kiváló minőségű fűrészlapok, amelyek a legjobb teljesítményt nyújtják a sima, ívelt vágásokhoz. Ez a készlet 2 db fűrészlapot tartalmaz, amelyek kifejezetten a fa, faszerű és szintetikus anyagok precíz ívelt vágásaihoz lettek tervezve.

Technikai Adatok:

Anyag: Edzett króm-vanádium acél Csiszolt fogak a tiszta íves vonalú vágáshoz

Vágási mélység: 3-60 mm

Fogak száma: 12 fog/hüvelyk

(TPI) T-szár

Felhasználási Területek: A HÖGERT Dekopír Fűrészlapok kiválóan alkalmazhatók különböző típusú szúrófűrészekben, beleértve a következő márkákat: Bosch, DeWalt, Makita, Festool, Hilti, Hitachi, Metabo, Milwaukee, Sparky, AEG, Skil, Black&Decker. Ideálisak fa, faszerű és szintetikus anyagok vágásához, különösen ívelt vágásokhoz.

Előnyei: Kiváló minőségű edzett króm-vanádium acélból készült fűrészlapok, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak Csiszolt fogak, amelyek lehetővé teszik a tiszta és precíz ívelt vágásokat Széles vágási mélység-tartomány, amely sokféle feladathoz alkalmazható Ezek a fűrészlapok ideális választások minden olyan munkához, ahol ívelt vágásokat kell készíteni fa, faszerű és szintetikus anyagokon.

A HÖGERT Dekopír Fűrészlapok biztosítják a tiszta és precíz vágásokat, és megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

2 - 5 munkanap