Dekopír fűrészlap, sima vágásfelülettel HÖGERT HT6D656-2

Cikkszám: SZHT6D656-2
Högert dekopír fűrészlap, sima vágásfelülettel, HT6D656, tiszta vágások.
Dekopír fűrészlap, sima vágásfelülettel HÖGERT HT6D656-2
Cikkszám: SZHT6D656-2
890 Ft

HÖGERT Dekopír Fűrészlapok

Termékleírás:

A HÖGERT Dekopír Fűrészlapok olyan minőségi fűrészlapok, amelyek a legjobb eredmények eléréséhez szükségesek. Ezek a fűrészlapok kifejezetten a sima és tiszta vágásokhoz lettek kialakítva. A készletben 2 darab fűrészlap található, amelyek ideálisak fa, faszerű és szintetikus anyagokhoz, és kiemelkedően alkalmasak a tiszta vonalú vágásokhoz.

Technikai Adatok:

Anyag: Edzett króm-vanádium acél Csiszolt fogak nagy rézsútos szöggel A fűrészlapok fogai a vágandó anyag felülete felé vannak irányítva, hogy megakadályozzák a vágott anyag felületének károsodását Vágási mélység: 3-40 mm Fogak száma: 10 fog/hüvelyk (TPI) T-szár

Felhasználási Területek: A HÖGERT Dekopír Fűrészlapok kiválóan alkalmazhatók különböző típusú szúrófűrészekben, beleértve a következő márkákat: Bosch, DeWalt, Makita, Festool, Hilti, Hitachi, Metabo, Milwaukee, Sparky, AEG, Skil, Black&Decker. Ideálisak munkalapok tiszta vágásához és precíziós munkákhoz.

Előnyei: Kiváló minőségű edzett króm-vanádium acélból készült fűrészlapok, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak A csiszolt fogak nagy rézsútos szöggel rendelkeznek, ami sima és tiszta vágásokat biztosít A fogak irányítása megakadályozza a vágott anyag felületének károsodását. Ezek a fűrészlapok kiváló választások a műhelyben és barkácsoláshoz, és biztosítják a precíziós munkavégzést, valamint a tartósságot és hosszú élettartamot.

2 - 5 munkanap