Drótkorong, oldalkefés HÖGERT HT7D712

Cikkszám: SZHT7D712
Oldalkefés Högert drótkorong, HT7D712, erős és hatékony.
Drótkorong, oldalkefés HÖGERT HT7D712
Cikkszám: SZHT7D712
990 Ft

HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong

Termékleírás:

A HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong kiváló választás tisztítási és felületi munkákhoz. A 100 mm átmérőjű drótkorong sárgaréz huzalból készült, és vastag, kiváló minőségű csomózott huzallal van felszerelve, amely lehetővé teszi a nagy hatékonyságot különböző munkafeladatok során.

Technikai Adatok:

Átmérő: 100 mm

Sárgaréz huzal

Huzalátmérő: 0,3 mm

Maximális forgássebesség: 4500 RPM

Felhasználási Területek: A HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong ideális eszköz hegesztési varratok tisztításához, felület tisztításához, rozsda eltávolításához, festék eltávolításához és számos más feladathoz. Kiváló minőségű csomózott huzala lehetővé teszi a hatékony és precíz munkavégzést. Előnyei: Kiváló minőségű és vastag csomózott huzal Nagy hatékonyság tisztítási és egyéb munkák során Ideális hegesztési varratok tisztításához, felület tisztításához, rozsda eltávolításához, festék eltávolításához és még sok más feladathoz

A HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong megbízható és hatékony eszköz a különböző munkafeladatokhoz, amelyekhez drótkorongra van szükség. A sárgaréz huzal és a kiváló minőségű csomózott huzal biztosítja a kiváló teljesítményt és tartósságot.

2 - 5 munkanap