Drótkorong, végkefés HÖGERT HT7D702

Cikkszám: SZHT7D702
Végkefés Högert drótkorong, HT7D702, tartós használat.
Drótkorong, végkefés HÖGERT HT7D702
Cikkszám: SZHT7D702
890 Ft

HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong

Termékleírás:

A HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong ideális eszköz a tisztításhoz, hegesztési varratok tisztításához, rozsda eltávolításához, felület tisztításához, festék eltávolításához és számos egyéb feladathoz. A drótkorong sárgaréz huzalból készült, és vastag, kiváló minőségű csomózott huzallal van felszerelve, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést.

Technikai Adatok:

Átmérő: 75 mm

Sárgaréz huzal

Huzal átmérője: 0,3 mm

Maximális forgássebesség: 4500/perc

Felhasználási Területek: A HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong ideális választás hegesztési varratok tisztításához, felület tisztításához, rozsda eltávolításához, festék eltávolításához és számos egyéb munkafeladathoz. Kiváló minőségű csomózott huzala lehetővé teszi a hatékony és precíz munkavégzést.

Előnyei: Kiváló minőségű és vastag csomózott huzal Nagy hatékonyság tisztítási és egyéb munkák során Ideális hegesztési varratok tisztításához, felület tisztításához, rozsda eltávolításához, festék eltávolításához és még sok más feladathoz A HÖGERT Csiszoló, Oldalkefés Drótkorong megbízható és hatékony eszköz a különböző munkafeladatokhoz, amelyekhez drótkorongra van szükség. A sárgaréz huzal és a kiváló minőségű csomózott huzal biztosítja a kiváló teljesítményt és tartósságot.

2 - 5 munkanap