Dugókulcs bitek 2 db HÖGERT

Cikkszám: SZHT1S458-460
Högert dugókulcs bitek, 2 db, tartós és hatékony.
Dugókulcs bitek 2 db HÖGERT
Cikkszám: SZHT1S458-460
690 Ft

Mágneses Dugókulcs Bitek

Termékleírás:

A Högert Mágneses Dugókulcs Bitek ideális választást kínálnak minden szakember és barkácsoló számára, akik precíziós eszközre vágynak hatlapfejű csavarok és anyák meghúzásához vagy lazításához. A bitek króm-vanádium acél ötvözetből készültek, amely biztosítja a tartósságot és az ellenállást a napi használat során. A mágneses foglalatok megkönnyítik a csavarok és anyák megtartását, így a munka gyorsabb és hatékonyabb. A bitek 48 mm hosszúságúak és 1/4” (6.3 mm) befogásra tervezettek, ami univerzális illeszkedést biztosít a legtöbb vezetékes és akkus fúró-csavarozóval. A csomag 2 darab biteket tartalmaz, melyek méretei a kosár mellett található legördülő listában választhatók ki (10 mm és 13 mm méretekben kapható).

Technikai Adatok:

Anyag: Króm-vanádium acél ötvözet

Hossz: 48 mm

Befogás: 1/4” (6.3 mm)

Választható méretek: 10 mm és 13 mm

Felhasználási Területek: A bitek használhatók vezetékes és akkus fúró-csavarozókban, és alkalmasak otthoni, műhelybeli vagy ipari felhasználásra is.

Előnyei: Mágneses foglalat a könnyű használatért Tartós és megbízható anyaghasználat Könnyű méretválasztás Két darabos csomagolás a megfelelő méretváltozatokhoz Univerzális illeszkedés a legtöbb fúró-csavarozóhoz

Gyártó: Högert

2 - 5 munkanap
Méret: