Fúrószár 4 élű 8 mm SDS+ betonhoz HÖGERT

Cikkszám: SZHT6D209-10
Högert fúrószár 4 élű, 8mm SDS betonhoz, megbízható és hatékony.
Fúrószár 4 élű 8 mm SDS+ betonhoz HÖGERT
Cikkszám: SZHT6D209-10
890 Ft

HÖGERT 4 élű SDS+ Fúrószár 8 mm

Termékleírás:

A HÖGERT 4 élű SDS+ fúrószár egy kiváló minőségű eszköz tégla, kő, kerámia, beton és vasbeton fúrásához. Ezt a fúrószárat kifejezetten a legmagasabb elvárásoknak megfelelően tervezték és gyártották, hogy az Ön munkáját könnyebbé és hatékonyabbá tegye. Ez a fúrószár 8 mm átmérőjű, és két különböző méretben érhető el: 90/160 mm és 135/210 mm munkahosszal és teljes hosszal. A méret könnyen kiválasztható a listából, így teljes mértékben testre szabhatja a fúrásokat az Ön igényeinek megfelelően. A vídia betétek kiváló minőségűek, ami segít csökkenteni a fúrás elakadásának kockázatát, és lehetővé teszi az egyenes fúrást, különösen mély furatok esetén. A kettős kivezető vájat nagy hatékonysággal segíti a kimart anyag gyors kivezetésében, míg a központosító hegy könnyebbé teszi a fúrás megkezdését és felgyorsítja a beton fúrását.

Ez a fúrószár kompatibilis minden SDS plus tokmányos fúrógéppel, így könnyen beilleszthető az Ön meglévő eszközei közé. Tekintse meg a HÖGERT nevet biztosító minőség szimbólumát, és bízzon meg abban, hogy ez a fúrószár kiváló teljesítményt és tartósságot nyújt Önnek a fúrások során. Válassza a HÖGERT 4 élű SDS+ fúrószárat, és tapasztalja meg a különbséget!

Technikai Adatok:

Átmérő: 8 mm

Választható méretek (munkahossz/teljes hosszúság): 90/160 mm vagy 135/210 mm

Minőségi vídia betétek Kettős kivezető vájat Központosító hegy Kompatibilis minden SDS plus tokmányos fúrógéppel

Gyártó: HÖGERT

Felhasználási Területek: Tégla fúrása Kő fúrása Kerámia fúrása Beton fúrása Vasbeton fúrása

Előnyei: Kiváló minőségű és tartósság Könnyen testre szabható méretek Csökkentett fúrás elakadás kockázata Gyors és hatékony fúrás Könnyű fúrás megkezdése Kompatibilitás minden SDS plus tokmányos fúrógéppel A HÖGERT 4 élű SDS+ fúrószár ideális választás mindazoknak, akik magas minőségű fúrást szeretnének elérni különböző anyagokban. Bízzon a HÖGERT minőségében, és fejlessze munkáját ezzel a kiváló eszközzel!

2 - 5 munkanap
Méret: