Fúrószár 6 mm SDS+ betonhoz HÖGERT

Cikkszám: SZHT7D915-16-18
Högert fúrószár 6mm SDS betonhoz, tartós és megbízható.
Fúrószár 6 mm SDS+ betonhoz HÖGERT
Cikkszám: SZHT7D915-16-18
1 090 Ft

HÖGERT SDS+ Fúrószár 6 mm

Termékleírás:

A HÖGERT SDS+ Fúrószár tökéletes választás tégla, kő, kerámia, beton és vasbeton fúrásához. Az 6 mm átmérőjű fúrószár különböző méretekben elérhető, így könnyen választhatja ki a szükséges méretet.

Technikai Adatok:

Átmérő: 6 mm

Választható méretek (munkahossz/teljes hosszúság): 60/110 mm, 110/160 mm vagy 210/260 mm

Tanúsított vídia fúrófejek Profilozott fej a jobb poreltávolításért Mély furattekercs a por eltávolításához és a fúrófej megszorulása ellen Felhasználási Területek: A HÖGERT SDS+ Fúrószár kiválóan alkalmas tégla, kő, kerámia, beton és vasbeton fúrásához. Speciálisan tervezve lett a legkeményebb anyagokkal való hatékony munkavégzéshez.

Előnyei: Tanúsított vídia fúrófejek a kiváló teljesítményért Profilozott fej a por eltávolításához és a gyorsabb fúráshoz Mély furattekercs a por eltávolításához és a fúrófej megszorulása ellen Kompatibilis minden SDS plus tokmányos fúrógéppel A HÖGERT SDS+ Fúrószár megbízható és hatékony választás minden olyan feladathoz, ahol kemény anyagok fúrására van szükség. Válassza ki a megfelelő méretet a kosárban, és könnyedén végrehajthatja a különböző fúrásfeladatokat.

Gyártó: HÖGERT.

2 - 5 munkanap
Méret: