Ragasztópisztoly 78 W HÖGERT HT2C108

Cikkszám: SZHT2C108
HT2C108 - Högert ragasztópisztoly, 78W, nagy teljesítményű, professzionális használatra.
Ragasztópisztoly 78 W HÖGERT HT2C108
Cikkszám: SZHT2C108
4 690 Ft

Rudas Riasztópisztoly 78 W

Termékleírás:

A Rudas Riasztópisztoly egy magas hőmérsékletű ragasztópisztoly, amely kifejezetten a magas hőmérsékleten olvadó ragasztók felhasználásához lett tervezve. Ez a rendkívül sokoldalú eszköz tökéletes választás fa, textil, fólia, papír, karton, műanyag, kerámia és bőr megbízható összeragasztásához. A pisztoly a 70° C-t meghaladó hőmérsékleteknek ellenálló anyagok ragasztására is képes, így ideális a nehezebb ipari feladatokra is. A 20-78 W közötti névleges teljesítmény biztosítja, hogy a készülék minden alkalmazási területen megfeleljen az igényeknek. A hőálló fogantyú és az ergonomikus ragasztóadagoló ravasz kényelmes használatot garantál, míg az 11,2 mm-es ragasztóbotokkal való kompatibilitás növeli a hatékonyságot.

A készülék előmelegítési ideje mindössze 6 perc, amely után képes 20 g/perc ragasztóáramot biztosítani, így gyors és hatékony munkát tesz lehetővé. Technikai Adatok:

Névleges teljesítmény: 20 - 78 W

Kompatibilis ragasztóbot mérete: 11,2 mm

Ragasztófogyasztás: 20 g/perc

Előmelegítési idő: 6 perc

Hőálló fogantyú Ergonomikus ragasztóadagoló ravasz

Felhasználási Területek: Magas hőmérsékleten olvadó ragasztók Fa Textil Fólia Papír Karton Műanyag Kerámia Bőr

Előnyei: Magas hőmérsékleteknek ellenálló ragasztás Gyors előmelegítés és hatékony ragasztóáram Kényelmes és biztonságos használat Sokoldalúság számos anyag összeragasztásához Erős és tartós ragasztás

Gyártmány: Högert

2 - 5 munkanap