Rendező doboz 29 x 19,5 x 3,5 cm HÖGERT HT7G022

Cikkszám: SZHT7G022
HT7G022 - Högert rendező doboz szerszámokhoz, 29x195x35 cm, rendezett tárolás.
Rendező doboz 29 x 19,5 x 3,5 cm HÖGERT HT7G022
Cikkszám: SZHT7G022
2 690 Ft

Rendező Doboz

Termékleírás:

A Rendező Doboz egy kiváló minőségű szívós polipropilénből (PP) készült tároló, rendező doboz, amely tökéletes megoldást nyújt a különböző tárgyak és elemek rendszerezéséhez. Ez a praktikus doboz olyan tervezéssel készült, hogy hatékonyan védelmet nyújtson a tárolt elemek számára, megakadályozva azok elmozdulását és sérülését.

Technikai Adatok:

Méretek: 29 x 19,5 x 3,5 cm

Anyag: Kiváló minőségű szívós polipropilén (PP)

Fedél: Átlátszó, szorosan záródó fedél, amely lehetővé teszi, hogy kinyitás nélkül ellenőrizze a tartalmat

Elválasztók: A dobozban található 15 levehető elválasztó, amelyek akár 22 külön rekeszt alkothatnak, így könnyen személyre szabható a tárolórendszer. Felhasználási Területek: A Minden Rendező Doboza széles körű felhasználási területekhez ideális választás. Használhatja otthoni tárolásra, műhelyben, irodában, vagy akár hobbi projektekhez is. A szigorúan rendezett rekeszek segítenek megtalálni és szervezni az apró alkatrészeket, szerszámokat, ékszereket vagy bármilyen más apró tárgyat.

Előnyei: Kiváló minőségű anyag: A doboz tartós és ellenálló, így hosszú távon is megbízható tárolóeszközként szolgál. Rugalmas elválasztók: A levehető elválasztók segítségével könnyen testre szabható a tárolórendszer a saját igényeinek megfelelően. Átlátszó fedél: Az átlátszó fedél lehetővé teszi, hogy gyorsan ellenőrizze a tartalmat anélkül, hogy kinyitná a dobozt. Sokoldalúság: Használható sokféle célra, és segít rendet teremteni a káoszban. Tároló, rendező dobozunk tökéletes megoldást nyújt a tárgyak rendszerezéséhez és védelméhez.

2 - 5 munkanap