Rendező doboz 34,4 x 24,9 x 5 cm HÖGERT HT7G024

Cikkszám: SZHT7G024
HT7G024 - Högert rendező doboz szerszámokhoz, 344x249x50 cm, nagy tárolókapacitás.
Rendező doboz 34,4 x 24,9 x 5 cm HÖGERT HT7G024
Cikkszám: SZHT7G024
2 990 Ft

Professzionális Rendező Doboz

Termékleírás:

A Professzionális Rendező Doboz egy kiváló minőségű, szívós polipropilénből (PP) készült tároló és rendező doboz, mely tökéletes megoldást nyújt a tárgyak rendszerezéséhez és védelméhez. Ez a praktikus doboz olyan tervezéssel készült, hogy hatékonyan védelmet nyújtson a tárolt elemeknek, megakadályozva azok elmozdulását és sérülését.

Technikai Adatok:

Méretek: 34,4 x 24,9 x 5 cm

Anyag: Kiváló minőségű, szívós polipropilén (PP)

Fedél: Átlátszó, szorosan záródó fedél, amely lehetővé teszi, hogy kinyitás nélkül ellenőrizze a tartalmat.

Elválasztók: A dobozban található 15 levehető elválasztó, amelyek összesen 20 külön rekeszt alkothatnak, így könnyen testre szabható a tárolórendszer. Fogantyú: Kényelmes és erős fogantyú, ami könnyű mozgatást tesz lehetővé. Zárak: Robusztus műanyag pattintós zárók, amelyek biztosítják a doboz szoros zárását és a tartalom védelmét.

Felhasználási Területek: A Professzionális Rendező Doboza sokféle területen hasznos segítség lehet. Ideális otthoni, műhelybeli, irodai vagy hobbi projektekhez is. A rekeszek segítenek megtalálni és szervezni a kisebb tárgyakat, szerszámokat, alkatrészeket, ékszereket és egyéb elemeket.

Előnyei: Kiváló minőségű anyag: A doboz tartós és ellenálló, hosszú élettartamot garantálva. Rugalmas elválasztók: A levehető elválasztók lehetővé teszik a tárolórendszer testreszabását az egyéni igények szerint. Átlátszó fedél: Az átlátszó fedél lehetővé teszi a tartalom gyors ellenőrzését kinyitás nélkül. Kényelmes fogantyú: A fogantyú könnyű szállítást és mozgatást biztosít. Biztonságos zárak: A robosztus műanyag pattintós zárak biztosítják a tartalom védelmét és biztonságát. A Professzionális Rendező Doboza a Högert gyártmányú terméke, amelyet bizalommal választhat a rendszerezés és a tárolás terén. A tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a hatékony rendszerezés és a tárgyaik védelme.

2 - 5 munkanap