Lapos favéső HÖGERT

Cikkszám: SZHT3B842-48
Högert robusztus lapos faveső, tartós és erős.
Lapos favéső HÖGERT
Cikkszám: SZHT3B842-48
2 190 Ft

Lapos véső fa megmunkálásához

Termékleírás:

A Lapos Véső tökéletes választás a precíz és igényes fa megmunkáláshoz. A kiváló minőségű edzett és köszörült acélból készült, metszett oldalszegéllyel ellátott véső 140 cm hosszúságú, így ideális hosszabb és megerőltető munkákhoz is. A markolata kőrisfából készült, amelyet két fém feltéttel erősítettek meg a hosszantartó tartósság és stabilitás érdekében. Az ergonomikus, profilozott markolat garantálja a kényelmes fogást órákon át tartó munka során is. A markolat lapos része megakadályozza, hogy a szerszám véletlenül leguruljon a munkafelületről.

A DIN 5139 szabványnak megfelelően gyártott eszköz 8 vagy 10 mm-es szélességben érhető el, de további méretigény esetén 8-32 mm közötti széles választék áll rendelkezésre. Kérjük, érdeklődjön a többi méretért!

Technikai Adatok:

Hossz: 140 cm

Markolat anyaga: Kőrisfa, fém feltétekkel megerősítve

Megfelelőség: DIN 5139 szabvány

Markolat: Ergonomikus, profilozott

Választható szélesség: 8 mm vagy 10 mm

(további méretek 8-32 mm között rendelhetők)

Előnyei: Kiváló tartósság és stabilitás a fém megerősítéseknek köszönhetően Profilozott markolat a kényelmes és biztonságos fogásért Lapos markolat a szerszám megfelelő helyzetben tartásához Szabványos gyártás a legmagasabb minőség biztosítása érdekében Széles méretválaszték a különféle feladatokhoz

Gyártmány: Högert

2 - 5 munkanap
Méret: