Kompozit racsnis dugókulcs Högert

Cikkszám: SZHT1R352-54
Högert tartós kompozit racsnis dugókulcs, erős és tartós.
Kompozit racsnis dugókulcs Högert
Cikkszám: SZHT1R352-54
6 690 Ft

Racsnis Dugókulcs Kompozit

Termékleírás:

A Racsnis Dugókulcs Kompozit egy kiváló minőségű és könnyű racsni, amely ideális választás mindennapi munkához és szakmai felhasználásra. Ez a racsni kompozit anyagból készült, amely tartósságot, kényelmet és korrózióvédelmet biztosít.

A racsni háza termoplasztikus műanyagból (PP+TPR) készült, ami megfelelő alakot és ergonómiát nyújt. A precíz kilincsmű mechanizmus króm-molibdén nemesacélötvözetből készült, és 72 fogas rendszerrel rendelkezik. Ez a 72 fogas kilincsmű mechanizmus lehetővé teszi a pontos és hatékony munkavégzést. A racsni munkaszöge mindössze 5°, ami lehetővé teszi a nehezen elérhető helyeken történő munkát. A jobbra és balra irányítókapcsoló könnyen használható, és a kioldó záras racsni rögzítőkapcsoló mechanizmus biztonságos használatot garantál. A kompozit racsnik kb. 25%-al könnyebbek az acél racsnikhoz képest, ami könnyebb hordozhatóságot és kezelhetőséget eredményez.

A méretet a legördülő listában lehet beállítani, így könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet.

Technikai Adatok:

Csatlakozás mérete: 1/4" vagy 1/2" (a kosárba helyezés előtt válasszon méretet)

Racsni ház anyaga: Termoplasztikus műanyag (PP+TPR) Kilincsmű mechanizmus anyaga: Króm-molibdén nemesacélötvözet Racsni fogazatok száma: 72 Munkaszög: 5° Forgásirány Kapcsoló: Jobbra / Balra Kioldó Záras Racsni Rögzítőkapcsoló Mechanizmus

Előnyei: Könnyű és könnyen hordozható Tartós és korrózióálló Precíz kilincsmű mechanizmus Kényelmes és ergonomikus kialakítás Sokoldalú használat Gyártó: Högert

A Racsnis Dugókulcs Kompozit a tökéletes választás a szerszámgépek világában. Könnyedségével és megbízhatóságával kiemelkedik, és minden olyan feladatot könnyedén elvégez, amire szüksége lehet.

Rendeléste kb. 3 hét
Méret: