Hőellenző

Cikkszám: HE02
Hőterelő és hővédő paraván kályhákhoz, hatékony hőeloszlást biztosít.
Hőellenző
Cikkszám: HE02
17 130 Ft

Hőellenző Paraván Lábakkal

Termékleírás:

A Hőellenző paraván lábakkal egy olyan innovatív megoldás, amely kifejezetten tervezve lett azért, hogy megvédje értékes berendezési tárgyait és kiegészítőit a kályhák vagy tűzhelyek sugárzó hőjétől. Ez a praktikus kiegészítő hozzájárul a biztonságosabb és kényelmesebb otthonteremtéshez, miközben megőrzi a tárgyak és bútorok hosszabb élettartamát.

Technikai Adatok: Méret: 800 x 500 mm

Kialakítás: Enyhén ívelt

Szín: Stílusos fekete

Felhasználási Területek:

Kályhák és tűzhelyek körül: A hőellenző paraván kiválóan alkalmas arra, hogy megakadályozza a kályhák és tűzhelyek sugárzó hőjének közvetlen érintkezését a környező berendezésekkel és tárgyakkal. Ezzel csökkenti a hő okozta károk lehetőségét és megtartja a bútorok eredeti állapotát. Karácsonyfa védelme: A hőellenző paraván ideális választás, hogy megóvja a karácsonyfát a kályha közelében. Segít elkerülni a tűzveszélyt, miközben a fenyőfa gyönyörűen díszei maradnak. Általános berendezési tárgyak védelme: Használhatja más berendezési tárgyak, mint például fotelok, asztalok vagy polcok védelmére is, amelyek a kályha közelében vannak elhelyezve.

Előnyei: Hatékony hővédelem: A speciális kialakítás megakadályozza a sugárzó hő közvetlen hatását a tárgyakra és bútorokra. Stílusos és praktikus kiegészítő: A fekete színű paraván esztétikusan illeszkedik a lakberendezéshez, miközben megfelelő védelmet nyújt.

Származási hely: Magyarország

2 - 5 munkanap