Kályha kiegészítők

Nézet:
Sorrend:
-10%
500x800 mm-es kályha falvédő, esztétikus kialakítású, hővédelemmel.
8 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
7 632 Ft
-10%
Fataroló tűzifa tároló: Kerti tűzifa tárolására alkalmas állvány.
10 820 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 738 Ft
-10%
Hőterelő és hővédő paraván kályhákhoz, hatékony hőeloszlást biztosít.
17 130 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
15 417 Ft
-10%
Kályha alátét 500x400 mm, védelmet nyújt a kályha alatti felületeknek.
6 340 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 706 Ft
-10%
Koromtalanító tisztító rugó, kályhákhoz és kandallókhoz, megbízható tisztaság.
4 170 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 753 Ft
-10%
Füstcső tisztító kefe, kályhákhoz és kandallókhoz, hatékony koromszedés és karbantartás.
3 100 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 790 Ft
 

Kályha Kiegészítőkel Funkcionalitás és Stílus Kerül a Kandalló Mellé

 

Kályhakiegészítőink széles választékából válogathat, hogy tűzhelye mindig hatékonyan és biztonságosan működjön. A különböző tartozékok, mint a fatárolók, hőellenzők, kéménykefék és rostélyok, mind hozzájárulnak a kályhák és kandallók optimális működéséhez és karbantartásához.

 

Hőellenzők és Falvédő Lemezek

A hőellenzők és falvédő lemezek megvédik a környező felületeket a hőtől, csökkentve a tűzveszélyt és a falak károsodását. Ezek az eszközök nemcsak praktikusak, hanem esztétikus megjelenésükkel is hozzájárulnak a kályha környezetének biztonságához és rendezett kinézetéhez.

 

Fatárolók és Tűzifa Tartók

A fatárolók és tűzifa tartók praktikus megoldást nyújtanak a tűzifa tárolására. Különböző méretekben és kialakításokban érhetők el, biztosítva, hogy a tűzifa mindig száraz és rendezetten tárolt legyen. A beltéri fatárolók esztétikusak, így a tűzifa tárolása nemcsak praktikus, hanem dekoratív is lehet a lakásban.

 

Kéménykefék és Tisztító Eszközök

A kéménykefék és tisztító eszközök nélkülözhetetlenek a kémények és füstcsövek karbantartásához. Rendszeres használatukkal megelőzhető a korom és a kátrány felhalmozódása, ami nemcsak a kályha hatékonyságát növeli, hanem a biztonságos üzemeltetést is biztosítja.

 

Rostélyok és Hamuzó Tálcák

A rostélyok és hamuzó tálcák segítenek a tűz hatékonyabb égésében és a hamu kezelésében. Különböző méretekben és formákban kaphatók, hogy minden típusú kályhához illeszkedjenek. A parázsfogó tálcák megkönnyítik a hamu eltávolítását, így a tűzhely tisztán tartása egyszerűbb és gyorsabb.

 

Kályha Alátétek és Tömítő Zsinórok

A kályha alátétek és tömítő zsinórok a kályha alatti felületek védelmére szolgálnak, valamint biztosítják a kályha és a füstcső közötti megfelelő tömítést. Ezek az eszközök növelik a kályha hatékonyságát és csökkentik a hőveszteséget, így hozzájárulnak a fűtési költségek csökkentéséhez.

 

Előnyök és Felhasználási Területek

  • Biztonság és Hatékonyság: A kályha kiegészítők használatával növelheti kályhája és kandallója biztonságát és hatékonyságát. A hőellenzők és falvédő lemezek megvédik a környező felületeket, míg a kéménykefék és tisztító eszközök biztosítják a füstcsövek tisztaságát és hatékony működését.

 

  • Rendezettség és Esztétika: A fatárolók és tűzifa tartók segítenek a tűzifa rendezetten tartásában, miközben esztétikus megjelenésükkel hozzájárulnak a lakás dekorációjához. A különböző méretű és formájú kályha kiegészítők lehetővé teszik, hogy minden tűzhely környezetét praktikus és szép megjelenésűvé tegye.

 

  • Könnyű Karbantartás: A hamuzó tálcák és rostélyok megkönnyítik a kályha tisztántartását, biztosítva a hosszú élettartamot és a hatékony működést. A rendszeres karbantartás és tisztítás elengedhetetlen a kályha biztonságos üzemeltetéséhez.

 

Látogasson el a Kályha, Kandalló Tartozékok Kategóriánkba, ahol a Hődoboktól kezdve a Füstcsöveken át a különböző Átalakító Idomokig minden szükséges eszközt megtalál a kályhák és kandallók hatékony és biztonságos üzemeltetéséhez.