Tűzifa tároló keret ponyvával

Cikkszám: ALH111150
Fatarolo, tűzifa tároló keret, ponyvával, kültéri, időjárásálló.
Tűzifa tároló keret ponyvával
Cikkszám: ALH111150
57 480 Ft

Nagyméretű Tűzifa Tartó Keret Ponyvával

Termékleírás:

Ez a nagyméretű tűzifa tartó keret ideális választás lehet mindazok számára, akik beltéri vagy kültéri helyen szeretnék tárolni a tüzelőjüket. A keret kialakítása biztosítja, hogy a tűzifa megfelelően szellőzhessen, így mindig száraz és égésre kész marad. A csomaghoz tartozó ponyva megvédi a fát az időjárás viszontagságaitól, így az eső és a hó sem jelenthet problémát. A keret acélból készült, ami garantálja a tartósságot és az időtállóságot.

Méretek és Anyagok:

Méret: 122 cm hosszú, 370 cm széles, 38,5 cm mély

Lábak magassága: 19 cm

Szín: Fekete Anyag: Acél, melynek köszönhetően rendkívül stabil és ellenálló Termék előnyei: Alkalmas mind beltéri, mind kültéri használatra A fahasábok megfelelően szellőznek, ami hozzájárul a fa minőségének megőrzéséhez Strapabíró ponyva, ami védelmet nyújt az időjárás káros hatásaival szemben Könnyű összeszerelhetőség és stabil szerkezet A terméket a kiválasztott méretben rendelheti meg, és biztosíthatja, hogy tűzifája mindig száraz és égésre kész legyen.

A ponyva további védelmet nyújt a fa számára, így ön nyugodtan hátradőlhet, tudva, hogy tüzelője kiváló állapotban marad.

2 - 5 munkanap