Tömítő zsinor, hőálló

Cikkszám: KTR45234-6-8
Hőálló tömítőzsinór, magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz.
Tömítő zsinor, hőálló
Cikkszám: KTR45234-6-8
500 Ft

Hőálló Tömítőzsinór folyóméter

Termékleírás: A Hőálló Tömítőzsinór egy kiemelkedően magas minőségű, sokoldalú termék, amely kifejezetten a magas hőmérsékletnek kitett területeken való használatra lett tervezve. Ez a tömítőzsinór különféle vastagságokban elérhető - 4 mm, 6 mm, és 8 mm -, így tökéletesen testreszabható a különféle igényekhez. Kiválóan alkalmas kályhák, kandallók, és egyéb hőforrások szigetelésére, biztosítva ezzel a biztonságos és hatékony működést. A termék fehér színben kapható, elegáns és tiszta megjelenést biztosítva. Különleges anyagösszetétele révén kiemelkedő hőállóságot nyújt, megakadályozva a hő áramlását és javítva ezzel az energiahatékonyságot. A Hőálló Tömítőzsinór Magyarországon készül, garantálva ezzel a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

Technikai Adatok:

 Választható vastagság: 4 mm, 6 mm, 8 mm

Szín: Fehér,

Származási hely: Magyarország.

Felhasználási Területek: Ideális a kályhák, kandallók, és egyéb magas hőmérsékletnek kitett berendezések tömítésére. Alkalmazható otthonokban, műhelyekben, és ipari létesítményekben egyaránt.

Előnyei: Kiváló hőállóság: Magas hőmérsékleteknek ellenálló anyagösszetétel. Testreszabható méretek: Választható vastagság a különböző igények szerint. Esztétikus megjelenés: Tiszta és elegáns fehér színben. Egyszerű alkalmazás: Rugalmas és könnyen illeszthető a kívánt helyre.

Magyar gyártás: Garantált minőség és megbízhatóság.

2 - 5 munkanap
Méret: