Kerti szita

Cikkszám: VET213001
Kerti szita, tökéletes talaj és komposzt szitálásához, praktikus kerti eszköz.
Kerti szita
Cikkszám: VET213001
6 390 Ft

Kerti Szita Horganyzott Acélból

Termékleírás:

A Kerti Szita Horganyzott Acélból a kertészek és hobbi kertművelők nélkülözhetetlen eszköze, amely kiváló minőségű horganyzott acélból készült, így garantálja a tartósságot és az időjárásállóságot. Ez a praktikus szita ideális választás komposzt, föld, és egyéb anyagok rostálásához, szitálásához, lehetővé téve a finomabb textúrájú talaj és komposzt előállítását a növények egészséges növekedésének elősegítése érdekében.

Két választható szövet sűrűségben kapható, 6 mm és 12 mm, így minden felhasználó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretet az adott feladat elvégzéséhez. Mérete, 7,4 x 37 cm (átmérő), tökéletes egyensúlyt kínál a könnyű kezelhetőség és elegendő munkaterület között. A Hollandiában gyártott kerti szita nem csak funkcionális, hanem hosszú élettartamot is ígér, így egy megbízható társ a kertben.

Technikai Adatok:

Méret: 7,4 (magasság) x 37 cm (átmérő)

Választható szövet sűrűség: 6 mm vagy 12 mm

Anyag: Horganyzott acél,

Származási hely: Hollandia.

Felhasználási Területek: Tökéletes eszköz komposzt, föld, mulcs és egyéb kerti anyagok finomszitálásához. Kiválóan alkalmas növényágyások, kertek és veteményeskertek előkészítésére, valamint a talaj minőségének javítására a finomabb és tápanyagban gazdagabb földréteg előállításával.

Előnyei:

Tartós és időjárásálló: A horganyzott acél anyagnak köszönhetően hosszú távon ellenáll az időjárás viszontagságainak. Választható szövet sűrűség: Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kívánt finomságú szitálást válassza a munka típusától függően. Ergonomikus tervezés: Könnyű kezelhetőség és optimális méret biztosítja a hatékony és kényelmes munkavégzést. Környezetbarát: A talaj és komposzt természetes úton történő javításával elősegíti a fenntartható kertművelést. Univerzális felhasználhatóság: Széles körű alkalmazhatóság a kert minden területén, a talaj előkészítésétől a növények egészséges növekedésének támogatásáig.

2 - 5 munkanap
Szövet méret: