Takarófólia minden veteményféléhez (Fekete/Ezüst) 0,95x5m

Cikkszám: F30280
Kétoldalú talajtakaró fólia, fényvisszaverő ezüst, hatékony hőszabályozás.
Takarófólia minden veteményféléhez (Fekete/Ezüst) 0,95x5m
Cikkszám: F30280
1 100 Ft

Takarófólia Minden Veteményféléhez - Kétoldalú (Fekete/Ezüst)

Termékleírás:

Ez a kétoldalú talajtakaró fólia kiválóan alkalmas minden típusú zöldségtermesztésre. A fekete oldala a talajjal érintkezik, míg az ezüstszínű felületet az ég felé kell fordítani. A 175 előre perforált lyuk, melyeknek átmérője 6 cm, 15 cm-es intervallumokban helyezkedik el, és a növények igénye szerint eltávolíthatók a sorokban és azok között. A fólia ezüst oldala növeli a fotoszintézist és a terméshozamot, valamint gyorsítja az érési folyamatot azáltal, hogy a napsugarakat a növények alsó felületére veri vissza. Emellett távol tartja a különböző kártevőket, mint a levéltetveket, tripszeket, bolhákat és liszteskékeket, természetes módon védi a növényeket növény-egészségügyi kezelések nélkül. A 25 mikron vastagságú polietilén fólia (LDPE + LLDPE) UV-védelmet biztosító felületkezeléssel van ellátva, ami hosszú távú használatot garantál.

A fólia mérete 0,95 m szélesség és 5 m hosszúság, tökéletes minden zöldségfajta számára.

A termék Hollandiából származik, amely a kiváló minőség és megbízhatóság záloga. Technikai Adatok:

Szélesség: 0,95 m

Hosszúság: 5 m

Anyagvastagság: 25 mikron

Ültető lyukak átmérője: 60 mm

UV védelem: Igen

Kétoldalúság: Fekete és ezüstszínű felület Szín: Fekete/Ezüst

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Minden fajta, típusú és méretű zöldségtermesztés A növények természetes védelme kártevők ellen A fotoszintézis és terméshozam növelése Telepítés és Karbantartás: A takarófólia telepítése egyszerű és gyors.

A kétoldalú kialakításnak köszönhetően a telepítés során figyelni kell arra, hogy a fekete oldal érintkezzen a talajjal, az ezüstszínű pedig az ég felé nézzen.

A karbantartás minimális, rendszeresen ellenőrizni kell az UV védelem és a fólia integritásának megőrzése érdekében.

Előnyei: Fényvisszaverő ezüst oldal: Növeli a növények terméshozamát és gyorsítja az érési folyamatot. Kártevőriasztó hatás: Természetes védelmet nyújt a növényeknek. UV-stabil anyag: Biztosítja a fólia hosszú távú használatát. Holland minőség: A termék megbízhatósága és tartóssága garantált.

2 - 5 munkanap