BIO/ Komposzt kuka

Cikkszám: BIO16229
Bio komposztáló, környezetbarát és hatékony hulladékkezelés.
BIO/ Komposzt kuka
Cikkszám: BIO16229
18 950 Ft

Komposzt BIO Kuka

Termékleírás:

Ez a Komposzt BIO kuka két különböző méretben, 120 és 240 liter űrtartalommal kapható, amely a szerves hulladék gyűjtésére és tárolására szolgál.

A kuka intenzív szellőzőrendszerrel rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a hulladék súlyát és térfogatát, illetve a PH érték változása révén csökkenti a kellemetlen szagokat is. Az edény alján található műanyag rosta segít a hulladék folyékony és szilárd részeinek szétválasztásában. A kuka kerekekkel van ellátva, ami megkönnyíti a mozgatását. A termék barna színben érhető el, ami diszkréten illeszkedik a kerti környezetbe.

Technikai Adatok:

Űrtartalom: Választható 120 vagy 240 liter

Szellőzés: Intenzív, a hulladék súlyát és térfogatát csökkentő rendszer PH érték szabályozás: Kellemetlen szagok csökkentése Műanyag rosta: A hulladék szilárd és folyékony részeinek szétválasztására Kerekek: A könnyű mozgatásért Szín: Barna Felhasználási Területek: Kerti szerves hulladék gyűjtése és komposztálása Otthoni konyhai hulladék tárolása komposztálás előtt Környezetbarát hulladékkezelés Telepítés és Karbantartás: A Komposzt BIO kuka könnyen telepíthető és kezelhető. A kerekek segítségével a kuka könnyedén mozgatható a kertben vagy a tárolóhelyen. A karbantartás magában foglalja a rendszeres tisztítást és a rosta ellenőrzését, hogy biztosítsa a megfelelő szellőzést és a komposztálás hatékonyságát.

Előnyei: Környezetbarát: Segíti a hulladék csökkentését és a természetes komposztálást. Szagtalanító funkció: A PH érték szabályozása csökkenti a kellemetlen szagokat. Kétféle űrtartalom: A felhasználó igényeinek megfelelően választható méret. Mozgathatóság: Kerekei révén könnyen szállítható és elhelyezhető.

2 - 5 munkanap
Méret: