Mechanikus Norton kútfej

Cikkszám: 2801
Kút, mechanikus kútfej, strapabíró kivitelű, megbízható vízcsapolásra.
Mechanikus Norton kútfej
Cikkszám: 2801
47 630 Ft

Norton Mechanikus Karos Kútfej

Termékleírás:

Élvezze a megbízhatóságot és a funkcionalitást a Norton Mechanikus Karos Kútfejjel, amely kifejezetten a kerti kutak és esővízgyűjtő rendszerek számára készült. Az erős és időtálló öntöttvas anyagnak köszönhetően ez a kútfej ideális választás bármilyen kültéri alkalmazáshoz. A 7 méteres szívómélység kiemelkedő teljesítményt nyújt, míg a 45 cm magasság és a 5/4 colos átmérő biztosítja a könnyű integrációt és kezelhetőséget. A termék zöld színe harmóniában van a környezet zöldjével, és a tartozék gyors csatlakozó kuplung az azonnali használatot teszi lehetővé. Specifikációk:

Anyaga: Öntött vas

Szívó mélység: 7 m

Magasság: 45 cm

Csatlakozó átmérő: 5/4

Szín: Zöld

Származási hely: Magyarország

Termék Jellemzői: Robusztus Kialakítás: Az öntöttvas konstrukció hosszú élettartamot és ellenálló képességet biztosít az időjárási viszontagságokkal szemben. Optimális Mélység: A 7 méter szívómélység lehetővé teszi a mélyebb vízkészletek elérését is. Eszközmentes Telepítés: A gyors csatlakozó kuplung segítségével egyszerűen telepíthető és azonnal használatba vehető.

Használati Előnyök: A könnyű kezelhetőség és gyors telepítés révén növeli a hatékonyságot. A zöld szín diszkréten illeszkedik a kerti környezethez. Magyarországi gyártás garantálja a minőséget és a megbízhatóságot.

Alkalmazási Területek: Tökéletes választás kerti és mezőgazdasági felhasználásra, ahol manuális vízszivattyúzás szükséges.

2 - 5 munkanap