Mini Melegház polcokkal 160x69x49 cm

Cikkszám: MH20434
160x69x49 cm-es melegház, polcokkal, rendezett és hatékony növénynevelés.
Mini Melegház polcokkal 160x69x49 cm
Cikkszám: MH20434
25 490 Ft

Mini Melegház polcokkal 160x69x49 cm

Termékleírás:

A Mini Melegház praktikus megoldást kínál a fiatal növények neveléséhez és védelméhez. Ez a kis melegház ideális mikroklímát teremt a növények számára, lehetővé téve számukra, hogy egészségesen fejlődjenek és megerősödjenek. A melegház könnyen összeszerelhető, és 4 polccal rendelkezik, amelyek ideálisak a növények neveléséhez és tárolásához. A melegház váza 16 mm-es fémcsövekből készül, amelyek könnyen mozgathatók, így könnyen áthelyezheti a melegházat a kívánt helyre. Az UV álló erősített polietilén borítás (sűrűsége 125 g/nm) hatékonyan védi a növényeket a káros napsugaraktól és az időjárási viszontagságoktól. A melegház közepén található egy cipzárral nyitható/zárható bejárati és szellőző nyílás, amely lehetővé teszi a légáramlást és a könnyű hozzáférést a növényekhez.

Adatok: 16 mm-es fém keret UV álló erősített polietilén borítás (sűrűsége 125 g/nm) Húzózárszerkezet Magasság: 160 cm Szélesség: 69 cm Mélység: 49 cm

Származási hely: Hollandia

A Mini Melegház segítségével egyszerűen létrehozhatja a fiatal növények számára ideális mikroklímát, amely elősegíti egészséges növekedésüket és védelmüket. Könnyen kezelhető és praktikus, ideális választás minden kerttulajdonos és hobbi kertész számára.

A holland minőségű alapanyagok és a könnyen mozgatható szerkezet garantálja a melegház hosszú élettartamát és hatékonyságát.

2 - 5 munkanap