Olló vízinövény ápoláshoz

Cikkszám: TK1068286
Olló vízinövény ápoláshoz, kényelmes és pontos metszés.
Olló vízinövény ápoláshoz
Cikkszám: TK1068286
3 660 Ft

Olló Vízinövény Ápoláshoz

Termékleírás:

Az Olló Vízinövény Ápoláshoz egy speciálisan tervezett eszköz, amely segítségével a kerti tavak és akváriumok vízinövényei egyszerűen és gyorsan nyírhatók, karbantarthatók. A 125 cm hosszú nyéllel rendelkező olló lehetővé teszi, hogy a nehezen hozzáférhető növények is könnyedén megmetszhetők legyenek. Az ollós vége precízen eltávolítja a túlburjánzott vagy elhalt növényrészeket, fenntartva a vízi környezet esztétikáját és egészségét. A Hollandiában gyártott eszköz azoknak ajánlott, akik a tiszta és rendezett vízi kerteket részesítik előnyben.

Technikai Adatok:

Nyél hossza: 125 cm

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Vízinövények metszése Kerti tó és akváriumok növényápolása Előnyei: Hosszú nyele révén nehezen elérhető helyek is könnyen kezelhetők Precíz vágást tesz lehetővé Tartós és megbízható kialakítás

Ez az olló ideális választás mindenki számára, aki az egészséges és szép vízinövényzet fenntartását szeretné biztosítani kerti tavában vagy akváriumában. Az ergonómikus design és a kiemelkedő anyagminőség hosszú távú használatot garantál.

2 - 5 munkanap