Takarófólia kisebb zöldségekhez 0,95x5 m

Cikkszám: F30274
Spenót és fehérrépa fekete talajtakaró, UV védett, tartós növényvédelem.
Takarófólia kisebb zöldségekhez 0,95x5 m
Cikkszám: F30274
890 Ft

Takarófólia Kisebb Zöldségekhez

Termékleírás:

A kifejezetten kisebb zöldségek termesztésére tervezett fekete talajtakaró fólia 175, hossztól függően elhelyezett ültetőlyukkal rendelkezik, 4,5 cm-es átmérővel, 15 cm távolságra egymástól. Ez a fólia megkönnyíti a zöldségek, mint a spenót, fehérrépa, hagyma, fokhagyma, paszternák, karalábé, póréhagyma, cékla, szárzeller, mogyoróhagyma, feketegyökér, bab és édeskömény ültetését és növekedését. A 20 mikron vastagságú polietilén fólia (LDPE + LLDPE) UV-védelmet biztosító felületkezeléssel van ellátva, ami tartós használatot garantál.

A fólia méretei 0,95 m szélesség és 5 m hosszúság, tökéletes választás kis- és közepes méretű kertek számára. A termék Hollandiából származik, ami a minőség és a megbízhatóság záloga.

Technikai Adatok:

Szélesség: 0,95 m Hosszúság: 5 m

Anyagvastagság: 20 mikron

Ültető lyukak átmérője: 45 mm

UV védelem: Igen

Szín: Fekete

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Kisebb zöldségek termesztése Gyomok elleni védelem és a talaj nedvességtartalmának megőrzése Növények egységes és szabályos elrendezésének elősegítése Telepítés és Karbantartás: A takarófólia telepítése egyszerű és gyors. A beépített ültetőlyukak révén az ültetési folyamat könnyű és pontos. A karbantartás minimális, rendszeres ellenőrzést igényel az UV védelem és a fólia integritásának megőrzése érdekében.

Előnyei: Könnyű ültetés: Az előre perforált lyukak megkönnyítik a növények elhelyezését. UV-stabil anyag: A fólia hosszú távú használatra van tervezve. Optimális méret: Alkalmas mind kisebb, mind nagyobb termesztési területekhez. Holland minőség: A termék megbízhatósága és tartóssága garantált

.

2 - 5 munkanap