Szigetelő V profil 80 méter

Cikkszám: SZPAV1214-21
Szigetelő V-profil 80m, hatékony és tartós szigetelés.
Szigetelő V profil 80 méter
Cikkszám: SZPAV1214-21
18 140 Ft

Öntapadós Nyílászáró Szigetelés "V" profil

Termékleírás:

Az Öntapadós Nyílászáró Szigetelés "V", amelyet az Isolante márka gyárt, egy magas minőségű, innovatív szigetelőanyag. Ennek a terméknek a használatával az ajtók és ablakok hő-, hideg-, nedvesség- és zajszigetelése gyorsan és hatékonyan megoldható. A különleges "V" alakú, 13 mm szélességű gumi profil rugalmas anyaga tökéletesen alkalmazkodik a nyílászárók felületéhez, így biztosítva a hosszantartó és megbízható zárást. Az öntapadós és méretre vágható jellemzői lehetővé teszik a könnyű és gyors telepítést.

A termék barna és fehér színben is elérhető, így kiválasztható a leginkább otthonához vagy irodájához illő színvariáns.

Technikai Adatok:

Profil forma: "V"

Méret: 13 mm

Hossz: 80 méter (2 x 40 fm)

Elérhető színek: Barna vagy Fehér

Márka: Isolante

Felhasználási Területek: Ideális választás mindennemű lakó- és üzleti ingatlanok nyílászáróinak szigetelésére. Különösen hasznos megoldás régebbi épületek felújításánál, ahol fontos a hatékony hő- és hangszigetelés.

Előnyei: Könnyű és gyors telepítés az öntapadós, méretre vágható kialakításnak köszönhetően. Kiváló szigetelési képességek hő, hideg, nedvesség és zaj ellen. Tartós és megbízható zárás a rugalmas gumi anyagnak köszönhetően. Több színválaszték, így illeszkedik a különböző design igényekhez. Javítja az energetikai hatékonyságot, csökkenti a fűtési és hűtési költségeket.

2 - 5 munkanap
Szín: